VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYA FÄRGEN

Lördag, älskade lördag. Tyvärr gick Mange och la sig med ryggont och kunde knappt gå idag på morgonen. Hans diskbråck gillar såklart inte att han kryper runt i stugan som han gjorde sist (det är golvbygge på schemat). Så dagens planerade stugbesök blev det inget med men det tycker ju bara vi är bra hehe. Även om det inte är kul att han ska ha så ont… Någon utflykt är det inte heller tal om, det hade varit mysigt att göra något utanför huset allihop.


IMG_5192

IMG_5194

Tada! SÅ nöjd med färgen i minisarnas sovrum. Den heter IN-706 (från Flügger och är en varm grå färg. Ser beige ut jämte en kall grå men såhär vid vitt blir det bara en mjuk grå.


Det blev alltså en fondvägg, inte grått i hela rummet. Det får det bli sen när vi renoverar om huset. Väggen som är grå nu är en av få väggar som ska vara kvar sen haha, övriga väggar ska rivas ungefär. Så känns lite onödigt att måla hela rummet nu men om det inte hade varit strukturtapet under den vita färgen hade jag nog gjort det ändå. Nu kändes det som lite för mycket av en chansning. Ifall det skulle se knasigt ut med en slät vägg och tre med struktur. Det ska upp några hyllor (de små hushyllorna bland annat) och jag har även spanat in två nya hyllor. Sängarna står såhär just nu eftersom båda promt vill nattas av bara mig, på det här sättet kan jag ligga i mitten, nära båda två ;). På sikt ska Astons sängbord målas om svart också, så det blir en vit halva i rummet och en svart.
Kommentarer


 1. Så fint

 2. Linnea 13 januari, 2018 on 20:40 Svara

  Superfin nyans!!! Vill se mer bilder sen när du fixat hyllorna osv 🙂

 3. Stina 14 januari, 2018 on 06:52 Svara

  Hej! Var har du köpt de fina sängkläderna?

  • Evelina 14 januari, 2018 on 16:28 Svara

   De var present från farmor och farfar förra året, köpta på Jysk! Kram

   • Stina 22 januari, 2018 on 08:50 Svara

    Tack snälla för svar! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna