VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÖNDAGSMIDDAG & SÖNDAGSGLASS

En favoritsöndagsmiddag – pulled pork


Det bästa med helgen har helt klart varit promenaderna och att den avslutades på allra bästa sättet – att Elion kom hem igen. Alltså veckorna utan honom är såklart mycket lugnare men också alldeles för tomma. Jag känner mig alltid lite tom, utan honom här känner jag mig aldrig riktigt hel. Sen kan han ju vara ”här”, men ändå leka med kompisar jämt så jag inte träffar honom så mycket ändå… Det är ändå det där att huset ska vara fullt, då känner jag mig mest hel. Kanske det är såhär långt man vänjer sig? Jag är ju okej med att han inte bor hos mig heltid. Måste acceptera. Men måste då också vara inte hel, halva tiden. Av mig fick han en upplevelsepresent med bara mig, det ser jag fram emot väldigt mycket! Då ska vi åka iväg bara han och jag.


Somnade visst i soffan ikväll, men hann med den traditionsenliga söndagsglassen innan dess hehe. Vi kollar som sagt Homeland för tillfället och jag tycker både den är bra och intressant. Min mamma har samma diagnos som Carrie, och det lockar faktiskt en del bara för den sakens skull. Få förståelse.


Godnattkramar <3Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna