VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BORTSKÄMD MED LUGNA MORGNARTidig morgon på hälsohögskolan idag. Har ju inte det som vana direkt längre, tider att passa tidigt på morgonen. Vi är rätt bortskämda med att börja lite senare. Men nästa kurs är det många pass på skolan med start 08, och därefter kommer 10 veckors praktik med heltid. Även om jag är allt annat än morgonpigg så finns det ändå en tjusning i att starta dagen tidigt. Man kommer igång på ett helt annat sätt.


Det var rätt spännande med opponeringen faktiskt, vad bra det är att låta någon annan granska det man skriver! Och man lär sig mycket av att läsa andras rapporter också. Nu har vi en vecka på oss att göra justeringar innan den slutliga versionen ska in. Jag tänkte börja med långhelg och säga till förskolan att minisarna är lediga imorgon! Det förtjänar vi.Kommentarer


 1. Sandra 11 januari, 2018 on 11:51 Svara

  Jag är i tatueringstankar och letar inspo överallt ? Vill du visa dina tatueringar? Har för mig att du har två på magen/sidan med text? Vore jättekul om du vill göra det.

  • Evelina 12 januari, 2018 on 09:51 Svara

   Det stämmer 🙂 Ska ordna en bild! Kram

 2. Sandra 11 januari, 2018 on 21:00 Svara

  Vad är det för kajal du använder ? Du sminkar alltid dig så fint . Lycka till med uppsatsen

  • Evelina 12 januari, 2018 on 09:54 Svara

   Nemen TACK! Tycker själv att jag är tråkig som sminkar mig likadant hela tiden hehe… Jag brukar bara köpa en billig kajal faktiskt, denna är från Claudia, köpt i Ullared. Annars brukar jag köpa H&Ms egna typ. Tycker inte det är en produkt som man behöver köpa i ett bättre märke (såsom mascara och foundation).
   Kram och tack!

 3. Inne hos Ina 11 januari, 2018 on 22:05 Svara

  Skönt med långhelg! Jag saknar att kunna styra sina tider, som jag gjorde som student 🙂

  • Evelina 12 januari, 2018 on 09:52 Svara

   Förstår det, det är ju typ det BÄSTA med att vara student 😉
   Kram och trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna