VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VARM GRÅ

Åhh jag bara älskar att vara i fasen att välja färg när det är dags att måla om, den här gången till minisarnas rum som står inför en minimakeover. Mange not so much. Han har fått mig att lova att jag aldrig mer vill ha hans hjälp att tapetsera haha. Förståeligt eftersom han HATAR att tapetsera och han har tapetserat där jag ska måla om nu.
 
Vi har kvar provburkarna från när vi målade vårt sovrum i stugan, så jag testade med dom i Idun och Astons rum också men neeej. Det kändes alldeles för kallt och mörkt. Till vårt sovrum, ett ”vuxensovrum” tycker jag det är mysigt med lite mörkare (efter att ha vitt överallt i många, många år), men deras rum vill jag ska kännas mjukare. Så igår åkte vi till Flugger för att titta på andra grå nyanser. Fastnade för varmare nyanser för det första. Sen kände jag att det inte ska vara mörka men inte ljusgrå heller. Köpte med provburkar på färgerna IN-706 och Time 13. Har testmålat dom också på väggarna nu så ska jag suga på karamellen lite. Men de är rätt lika (time mist har något mer beige i) och jag tror att det blir bra med vilken som.
 

Började spana så smått till barnens sovrum i stugan också, hittade en favorit så får vi se om den hänger kvar tills det är dags att måla där (i sommar kanske).


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna