VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TYLL I ÅR IGEN?

Hej onsdag! Äntligen en bättre natt i bagaget. Märkte inte ens när Aston kom över till oss hehe. Jag känner mig som en zombie sedan länge, så jag måste säga att jag ser fram emot att sova utan minisarna nästa gång. I slutet av februari haha. Den som väntar på något gott! Nej då, skämt åsido. Jag gillar inte att klaga för mycket på dålig nattsömn, när jag börjar med det brukar jag tänka på en av världens bästa som jag vet har det på ett helt annat sätt. Alla har sin verklighet såklart (och alla påverkas av för lite sömn till slut), men om man tänker på de som har kroniskt sjuka barn känner jag faktiskt inte för att klaga så mycket på att vår nattsömn är rubbad för tillfället.
 
Fick frågan om jag inte kan visa mer kläder igen och sånt som jag köper. Sanningen är att jag inte har köpt så mycket roligt på sistone hehe… Och det jag köpt har jag inte orkat visa. Jag längtar efter lugnare i skolan och förhoppningsvis bättre sömn så att jag får mer tid och ork över till bloggen 🙂

 

 

Igår köpte jag en kjol på rea, på MQ. Syns inte så bra men den är en härlig mörklila färg. Älskade ju tyllkjolar förra sommaren och tror inte att denna sommar blir ett undantag.

 

KRAM

 

 


Kommentarer


  1. Josefine 10 januari, 2018 on 13:42 Svara

    Darling som du skriver alla har vi rätt att uppleva just vår sömn. Annars vore det orättvist om ALLA skulle tänka på mig när de är trötta haha.

    Jag har valt färg åt våra ljusa väggar i vardagsrummet, det är så KUL! Tror den är lite lik den du valt om jag känner oss rätt 😉

    PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna