VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGS ATT LÄMNA IN B-UPPSATSEN

IMG_5173

IMG_5182

Godmorgon säger jag med den vackraste buketten jag fick av min man i lördags, på vår dag.


Efter natten börjar jag förstå varför jag är så trött hela tiden, trots att barnen sover till cirka 08. Men Aston kommer in till oss mitt i natten och har gjort ett tag nu, inatt var inget undantag. Det som skiljde sig från andra nätter var att jag kollade på klockan lite då och då för att få ett hum om hur lång tid det kan handla om såna här nätter, när han ligger och bökar och har sig innan han somnar om. Drygt två timmar var det! Ganska lång tid att ha avbruten sömn på varje natt. Ibland somnar han ju om direkt men det kan ofta ta ett tag, även om han ligger jämte och ska hålla handen tills han somnat. Jaja, man får väl tacka för två barn som sovit hela nätter i sin säng och verkligheten är ju faktiskt att oavsett när det blir så kommer ju även Aston sova hela nätter. Igen får jag nog skriva, för han gjorde det tills han blev ett halvår och jag började plugga. Vet inte om det kan ha ett samband? Känns som ovanligt att de BÖRJAR sova hela nätter och sen ändrar mönster efter så många månader? Idun vaknar i och för sig till och från på nätterna också och vill ha typ en viss nalle eller en napp. De väcker ju varandra också hehe, våra två små. Elion har aldrig någonsin varit vaken en natt men så har han ju aldrig haft syskon som stör heller. Sen sover han verkligen igenom preciiis vad som helst.


Idag ska B-uppsatsen skickas in för första gången, den slutliga versionen ska in nästa vecka på fredag. Det är såhåå skönt att vara nära nu. Och skönt att få några lugnare veckor. Jag ska tajma in att måla om väggen i minisarnas rum nu den tiden. Mange var väl inte direkt överlycklig över mitt beslut men han sa till sist att det väl är bra att jag gör sånt här som inte han egentligen tycker behövs. Då får han anledning att bygga saker utan att fråga mig. Haha okeeej. Helt lugnt för mig. Bara han är medveten om att leva med mig innebär att måla om någon vägg lite då och då för att jag ska få min dos av förändring 😉Kommentarer


 1. Therese 9 januari, 2018 on 17:43 Svara

  Låter som hemma hos ? fast jag är väl mest inredningsgalen och har gått igenom alla stilar och byter nu igen ? sambon är relativt lugn sålänge jag inte vill måla om hela rum (vitt är en tacksam bas)

  • Evelina 10 januari, 2018 on 10:46 Svara

   Haha ja det är ju det! Men jag har börjat vilja ha in färg på väggarna i sovrummet.
   Tur du får byta som du vill än så länge då 😉
   Kram!

 2. Felicia 9 januari, 2018 on 20:37 Svara

  Vår tvåa har gjort detsamma.. han sov dock inte hela nätter från början men relativt länge för att vara ett barn som ammas, vaknade kanske två ggr/ natt till en början och ökade sen på och vaknade väldigt ofta här ett tag innan han nu får ersättning på natten istället och därmed vaknar mer sällan igen. Han är bara 8 månader så vi får väl se hur det utvecklas. Storebror sover hela nätter och har så gjort sen han slutade nattamma vid ett år. Kram

 3. Milla 9 januari, 2018 on 21:37 Svara

  Har era alltid sovit i sina egna sängar? Tills nu då

  • Evelina 10 januari, 2018 on 10:46 Svara

   Ja på sätt och vis… I spjälsäng som suttit ihop med min sida av sängen. Så väldigt nära, men på egen madrass (för det mesta) 🙂

 4. Therese 9 januari, 2018 on 22:50 Svara

  Hej o tack för bra blogg!
  Jag undrar om du inte kan tipsa om kläder lite mer som du gjorde förut? Jag tycker du är bra på det! Ville bara säga det. Tack o hej!

  • Evelina 10 januari, 2018 on 10:47 Svara

   Tack för feedback och snälla ord <3! Ska tänka på det 🙂
   Kram

 5. Isabella 10 januari, 2018 on 10:17 Svara

  Sonen sov hela nätter från ca 2-3 månader i egen säng tills han var ca 1,5år. Sedan kom han in till oss vissa nätter och nu när han är 3,5år kommer han in till oss på natten, varje natt. Däremot somnar han direkt hos oss. Får se när han börjar sova hela nätter i hans egen säng igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna