VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÖNDAGSDATE

Kikar in för ett godmorgon innan min rapportkompis kommer hit. Idag är tanken att vi ska bli klara, imorgon ska det skickas in för att kunna granskas. Det ska bli sååå skönt att släppa detta sen. Längtar mest till praktiken som inte är alltför långt borta nu. Min syster gifter sig sista helgen i februari och på måndagen efter börjar jag VFU 2.

 

Vi hade ju som sagt en barnfri stund på stan igår, jag och födelsedagsmannen. Manges bror med fästmö var barnvakter. För första gången på dagtid (för Danne och Ester), innan har vi åkt hemifrån när de små har somnat. Men det var ju inga problem haha, tvärtom så hann de knappt säga hej då till oss.


img_6745.jpg

Ja ni ser ju, busIdun är mer än redo för farbror och Estermys i några timmar.
 

Jag åt en smarrig ceasarsallad. Vi åt på Twin city, här utanför restaurangen möttes våra vägar irl för första gången en sommarnatt (när det fanns utebar och uteservering) några veckor innan vår första date blev av. Det har ni hört förr men jag älskar att minnas tillbaka på den hösten och de kvällarna.

 


Min 38-åring. Snart 40!! Helt galet….Här vid hörnet utanför Scandic möttes jag och Mange inför vår första date. Kommer aldrig glömma den kvällen. Så efterlängtad och speciell. Äntligen skulle vår träff bli av, nio månader senare efter att vi först hade kontakt. Mittemot, på min högra sida lite längre fram ligger restaurangen där Mange hade bokat bord. Den finns tyvärr inte kvar (ligger en annan restaurang där), men Småländska kolonin dit vi gick efter middagen hoppas jag för alltid kommer finnas kvar, för timmarna vi hade där är ännu mer speciella.

 

Vi såg Solsidan som avslutning på vår date och vi gillade den! Har hört att många tycker att det inte passar som långfilm men vi håller inte med. För mig just nu där jag, vi är i livet kände jag att det var precis en film jag behövde se. Livet. Var rädd om det, dvs dagarna och framför allt människorna i det. Ju äldre jag blir desto fler klyschor upptäcker jag är sanna. Typ ta vara på livet, carpe diem som Alex tatuering säger. Det ÄR ju faktiskt så.Kommentarer


 1. Sarah 8 januari, 2018 on 21:19 Svara

  Så fin kofta ?Var har du köpt den?

  • Evelina 9 januari, 2018 on 12:07 Svara

   Den är från Odd Molly 🙂

 2. Anne 11 januari, 2018 on 20:50 Svara

  Du skriver så fint. Om dig och Mange. Och om att ta vara på livet. Något jag alldeles nyligen börjat lära mig (är 28 år, så I guess 28 år för sent egentligen), är att lita på mig själv och våga stå för det jag vet är rätt. Jag har alltid trott att andra vet bättre. Även när det gäller MITT eget liv. Dumt! Kram till dig och tack för världens bästa blogg. Du skriver så bra!

  • Evelina 12 januari, 2018 on 09:55 Svara

   Vet du vad att det är något jag lär mig fortfarande för varje dag! Även om jag förr ville lyssna på min magkänsla var det inte säkert jag vågade. Sen jag började lyssna på den och faktiskt gå efter den känns livet mer harmoniskt. Man vet ju aldrig vad som händer, men att göra det man tror är rätt är viktigt. Annars kan det nog lätt bli att man önskar att man testat. Kram och TACK snälla för dina underbara ord <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna