VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MÅLA UGGLORNA GRÅ?

Jag vet inte om det är det nya året eller vad det kan vara, men jag har ett stort sug efter att rensa, byta ut och förnya. Ja jag vet att jag är lite sådan i  min personlighet men detta känns mer än vanligt haha. Rensa bland (allas) kläder är faktiskt välbehövligt, minisarna speciellt som har växt ur mycket. Att måla om i deras rum däremot känns ju inte som ett speciellt stort måste. Där är det villhöver igen haha. Vill ha en mer enhetlig känsla. Det känns extra viktigt eftersom de delar rum och alltså är mer möbler än ”normalt” på relativt liten yta.
 
Jag tycker tyvärr att fondväggen med ugglor blir för rörig med alla leksaker och sängkläder runtom, den är jättefin men jag tror att det passar bättre med enfärgade väggar hos oss och så mer liv i inredningen. ”Problemet” är att tre av väggarna, de som är vita nu, bara är vitmålade på en strukturtapet och väggen med uggletapet är slät eftersom hela väggen gjordes om då när den tapetserades. Om några år ska vi ju göra om alla väggar, det känns inte som ett projekt att ta sig an nu. Måla över fondtapeten däremot går ju snabbt och kan räknas som ett mindre projekt. Ja jag kan måla alla väggar förstås, men tänker att det kommer se konstigt ut om tre väggar är med struktur och en vägg är slät?
 
 

 

Har återupptäckt världens grej i hårväg. Om man endast vill få en liten nyansskillnad och samtidigt en bra inpackning är denna inpackning med färgpigment grym. Man kan ha i den en kortare stund om man mest bara vill få en uppfräschning, eller något längre för att få mer färgeffekt. Skriver återupptäckt för att jag har använt den här ”färgbomben” som brunett, men inte som blond då jag mest fokuserat på silverschampo tidigare.

 

Jag gjorde ju mörkare slingor blandat med ljusa förra frisörbesöket eftersom jag var trött på det ljusa, och då tipsade min frisör om just denna ifall jag skulle vilja gå ännu snäppet mörkare.

 
 
img_6616
 

Plus i kanten för att den suddar ut linjerna för utväxten också och får slingorna att flyta ihop ännu bättre 😉 Har fotat utan filter för att få (antar jag) den mest verklighetstrogna bilden över hårfärgen.

 
 


Kommentarer


 1. Elina 4 januari, 2018 on 11:10 Svara

  Nåt med nyåret är det nog! Jag har lyckats få med min man på att vi ska äta mer vegetarisk kost. Jag har även fått med honom ut på joggingtur och kanske lyckats få honom förstå att kondition är viktigt för hälsan ❤️ (Så jag hoppas på fler joggingturer tillsammans). Utöver det ska vi idag rensa i barnens rum plus garderober! ?Heja 2018!!

  • Evelina 4 januari, 2018 on 13:18 Svara

   Vad fint att ni har gemensamma förändringar på gång, det är bra för VI-känslan 🙂
   Börja springa igen är också på min ta-tag-i-lista, då vet jag att Mange blir glad om vi kan springa tillsammans.
   Kram och ja – heja 2018!

 2. Inne hos Ina 4 januari, 2018 on 12:15 Svara

  Vi håller på att piffa till köksbordet, gissar att det också är nyåret som spelar in 🙂

  • Evelina 4 januari, 2018 on 13:17 Svara

   Se där! Roligt att förändra lite ju 🙂

 3. Agneta 4 januari, 2018 on 13:31 Svara

  Jag vill oxå rensa! Precis röjt bort alla spår av julen. Ska sätta mig nån kväll och se vilka nya möbler och smågrejer jag ska köpa, hall och vardagsrum ska bli nya! Ikväll rensa sonens garderob! Rensar eg rätt ofta, tycker om sånt plus att städa??

  • Evelina 4 januari, 2018 on 13:41 Svara

   Haha ja ordning och reda är en skön känsla!! 🙂

 4. Elin 7 januari, 2018 on 21:53 Svara

  Gillar med de där färgbomberna ☺️
  Undrar lite hur du brukar göra med kläder du rensat ur. Säljer du nått eller skänker du allt till klädinsamlingar? Tycker det kan vara så svårt vad man ska göra av allt ibland..
  Tycker också vi nästan altid har en påse med ren tvätt där hälften är lite ‘tveksamma’ kläder som man inte vet om man ska göra sig av med eller inte ?
  Kram

  • Evelina 9 januari, 2018 on 12:09 Svara

   Jag brukade sälja förut men nu skänker jag (eller slänger en del som inte anses säljbart). Ett tips är att om det är tveksamma kläder så är det mest troligt inget att behålla! Har man inte använt det på nåt år och inte ens saknar plagget så kan någon annan få bättre nytta av det tänker jag 🙂
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna