VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SKRIVFÖRBUD & NY SKÖTVÄSKA

Hej i… onsdagen! Efter en lång julledighet och noll tider att passa på skolan blir man minst sagt lite vilsen bland dagarna. Idag ville svärmor låna minisarna så jag skjutsade dit dom på förmiddagen. Elion ville inte till fritids så han har varit hemma med mig. Han kan vara hemma resten av lovet också om han vill lovade jag honom innan, eftersom det har funkat så bra idag. Att ha Idun och Aston hemma och skriva skolarbete samtidigt är ju verkligen inte samma sak haha…

 

Det har varit teknikstrul på bloggarna här på Allt för föräldrar på morgonen så därav mitt sena hallå för dagen. Satte mig med b-uppsatsen istället men nu har jag fått skrivförbud av min rapportkompis, hon tycker att jag har jobbat på så bra att jag måste ta en paus haha. Såå, då gör jag väl det och med gott samvete dessutom. Idag ska vi hem till Manges föräldrar på middag, de ville fira hans födelsedag några dagar tidigt eftersom de åker till Spanien på fredag.

 
 

På väg till bilen tidigare idag med en ny skötväska på axeln. Den förra började bli rejält sliten men jag känner inte riktigt att vi kan överge en skötväska ännu eftersom vi har två små. Det är perfekt att packa ner blöjor, extrakläder, nappar och gosedjur när man ska till farmor en dag såhär.

 

Vi behövde verkligen en ny skötväska eftersom den förra som sagt blivit väldigt sliten efter nästan två år tror jag det är, och två barn. Att den ser ut som en vanlig väska är verkligen plus i kanten.

 

 


Kommentarer


  1. Maria 4 januari, 2018 on 07:49 Svara

    Hej 😀

    God fortsättning. Nu kommer jag med en konstig fråga, haha. Kan inte du lägga upp en bild på er vägg med tavellister i vardagsrummet. Det jag sett är verkligen jättefint! Behöver lite inspiraton.

    Ha det gott.

    Kram Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna