VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VINNARE!

Sofia:

Jag skulle vilja vinna en stretford!
I år ska jag lägga mer tid på min familj och att leva i nuet. Jag tog min examen efter 5 år på högskolan i juni, och har under samma år rest runt i världen både med och utan mina barn. Jag skrev examensarbetet färdigt samtidigt som jag reste runt i Thailand och Malaysia i 3.5 månad med mina tre döttrar. Det har varit ett fantastiskt år, men jag ser fram emot ett lugnare och ett bättre 2018 som förhoppningsvis ger mig mer tid med familjen och mer sinnesro. Vi har fått se massor men i år ska fokus ligga på att leva mer i nuet och finna ljusglimtar i vardagen. Det kommer bli en utmaning för mig som gärna reser kors och tvärs, men det blir en nyttig erfarenhet. Jag börjar dessutom på ett nytt jobb om 2 veckor, och en ny fin klocka skulle verkligen vara pricken över i:et!


Grattis! Maila info@hexterandbaines.com och märk ditt mail med ”Vinnare adventstävling Evelina”. Det har varit så roligt att läsa ALLA era tävlingsbidrag i samtliga adventsluckor. Jag hoppas att ni alla håller fast vid vad ni vill lägga mer tid på under 2018 och prioriterar det ni VILL. Det är nog då man blir som lyckligast. Till er som inte vann en klocka den här gången heller har jag ett tröstpris – ange koden Evelina300 när ni handlar en klocka för att få 300 kr rabatt. Stor kram!


Kommentarer


  1. Sofia 3 januari, 2018 on 18:15 Svara

    Åh vad glad jag blev! Tack så mycket ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna