VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BACK TO REALITY

Jaha, första dagen tillbaka i vardagen. Denna ledighet kändes så himla lång med start två dagar innan julafton! Det var väldigt skönt att Mange också kunde vara ledig i mellandagarna i alla fall, vi behövde familjetid. Och idag behöver jag sätta fart med rapportskrivandet igen så barnan är lämnade på förskola och fritids. Även om det blev en sen lämning, fick väcka Idun halv nio för då kände jag att dagen måste kicka igång om jag ska hämta dom vid 15 igen haha.


Jag är väldigt pepp på 2018! Min första tanke som kommer när jag tänker 2018 är att jag nu kan säga att nästa år blir jag färdig med mina studier! Det känns underbart, längtar efter att tjäna mer pengar, resa mer, spara mer… Och förstås längtar jag efter att ha klarat av utbildningen jag vill ha med mig för att kunna arbeta med det jag vill.


IMG_5018

En morgonbild från julledigheten. Bästa julklappen = min step up-bräda?! Haha jag har önskat mig en sådan för att kunna träna hemma på ett mer varierat sätt (träna bröst t ex) men hittills är det barnen som har använt den mest 😉


Kram!Kommentarer


  1. Emma 3 januari, 2018 on 00:03 Svara

    Vem vann klockan ?

  2. Lisa 3 januari, 2018 on 13:12 Svara

    God fortsättning ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna