VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

2018 – HERE WE COME!

Vi firade in det nya året med ett par av våra underbara nästangrannar. God mat, busiga barn (5 av 6 barn var vakna vid tolvslaget) och många nyårskyssar. Är så glad för att få välkomna ett nytt år tillsammans med Mange vid min sida! Efter några år med många stora förändringar (2013 träffades vi på hösten, 2014 graviditet + förlovning + studiestart, 2015 Idun föddes + husköp + gravid med Aston + New York-bröllop, 2016 Aston föddes) har vi nu haft det första året där vi bara har fått fokusera på att vara. Vi ser fram emot ännu ett sådant år!


Aston vägrade, verkligen vägrade att bli det minsta trött och var istället glad med gas i botten ända tills han och jag gick hem vid halv ett. Då somnade han på riktigt på en halv sekund haha. Idun somnade gott några timmar innan tolvslaget.


Idag sov vi länge (09-ish) allihop och ska snart åka och hälsa på Nadja med familj. De fick ett nytillskott i form av Collin i mitten av november och vi har fortfarande (!) inte kunnat hälsa på. Nu får det räcka med sjukdomar ett tag tack! Senare i eftermiddag ska vi äta ytterligare en trerätters middag. Mange ville göra hummersoppa med egen buljong gjorda på hummerskalen från vår nyårslunch och på den vägen är det. Vi sa att vi kanske ska flytta nyårshummern till nyårsdagen och äta den då istället för nyårsafton (alla man firar nyår med vill inte äta hummer till förrätt på nyårsdagen) men vi får se. Plus att vissa nyårsdagar, framför allt om några år med större barn i huset kan jag tänka mig att man hellre vill ha en bakispizza på nyårsdagen än att ställa sig och laga en trerätters 😉


KRAM & det BÄSTA 2018 till dig!Kommentarer


  1. milla 1 januari, 2018 on 15:14 Svara

    Fina fina familjen.God fortsättning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna