VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MOT FÖRSTA JULFIRANDET

 

På väg mot vårt första julfirande! Ska bli mysigt att träffa alla hemma hos pappa och att se barnen leka. Aston laddar upp, han somnade för en stund sen och Idun håller busigt hans hand. Han hade nog inte velat det om han var vaken haha, då är det oftast bara min hand som gäller.

 

Hoppas ni alla får en lugn och skön dag före dopparedan! Är det någon som gillar dopp i grytan förresten? Jag minns det från när jag var liten men nu har vi inte det på julbordet längre och även om det fanns skulle inte jag äta det.


Kommentarer


 1. Inne hos Ina 23 december, 2017 on 13:16 Svara

  Ha så trevligt! Här har vi en lugn jullovsdag, men vi ska umgås med familjen ikväll.
  Kram

 2. JUNITJEJ 23 december, 2017 on 18:59 Svara

  Ha en underbar jul!

 3. Annie 24 december, 2017 on 07:58 Svara

  När jag var liten doppade vi enligt min finska släkts tradition på kvällen den 23:e. Jag gör det fortfarande. Testar skinkan och sillen för mig själv (de andra i familjen käkar tacos ?) jag älskar gamla traditioner men det är tydligt att det också tillkommer nya när man får en egen familj he he. Önskar dig en riktigt god jul Evelina, det är så roligt att följa dig och din familj lite då och då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna