VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VINNAREN I ADVENTSLUCKA TRE!

Elin skriver:


Åh, det finns ju hur mycket som helst att välja mellan! Om jag vann skulle jag skämma bort min älskade man. Vi gifte oss förra året och har haft ganska tunga månader då jag varit sjukskriven och legat inne på sjukhus i två omgångar senaste månaden. Det innebär att han har roddat hem, jobb och barn samtidigt som han har försökt att finnas där för mig och hälsa på så mycket han kunnat. Jag gillade skiffer-brickorna väldigt mycket, med våra namn o bröllopsdatumet på <3 Sedan skulle jag köpa bingospelet för att få lite extra mystid som familj nu, tror att barnen skulle älska det! Sneglade även på grillset:en också, det skulle mannen fullkomligt älska, han hittade ett set förra året som han valde att ge bort istället. Så nu skulle han få ett eget set <3


GRATTIS Elin, maila mig på happilyeve@gmail.com. God jul ♡♡♡Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna