VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FINASTE JULGRANSPYNTET

Godmorgon dan före dan före dopparedan! Det finaste julgranspyntet är helt klart det barnen har gjort själva tycker jag. I år fick vi tillökning av Iduns och Astons julpyssel som de har gjort på förskolan.


IMG_4822  IMG_4818

Idun har gjort dessa helt underbara vita hängena. Älskar att de är hårda och förhoppningsvis håller för alltid. Nu förstår jag även varför hon var pepparkaksproffs igår när vi bakade – hon har ju tränat på att kavla på förskolan!


IMG_4821

Och Astons söta julgranshänge! Inte lika hårt, men i något trämaterial åtminstone. Har hängt det dyrbaraste julgranspyntet högt upp, dvs i utanför-Astons-räckvidd. Hans två äldre syskon har jag ALDRIG behövt vara orolig att de ska förstöra något, man kan säga att han tar igen det åt dom båda och lite till hehe.


IMG_4802

Julklappshögen är snart färdig, men i eftermiddag ska det sista ordnas Bara några timmars rapportskrivande till innan en lång och efterlängtad julledighet väntar. Mange jobbar också hemifrån idag så han har skött lämning av barnen och vi fick en lugn och skön morgon tillsammans. Hur mysigt som helst. Jag tror att han lyckas vara ledig i mellandagarna också så att vi får långledigt tillsammans också, tjoho!


Imorgon firar vi lilljul hos min pappa och på julafton hos Manges föräldrar. Där har vi en tradition att vi vuxna byter en klapp var, genom lottdragning (med namn på lapparna) får man veta vem man ska köpa till och sen byter man vid julklappsutdelning. Förrförra året tror jag det var så hade alla lyckats dra lappar i par, alltså att jag hade fått svärmors namn och hon mitt, Mange hade fått sin pappas namn och han hade fått Manges. Lite komiskt. Jag har inte köpt till min person ännu men kom på igårkväll vad jag ska köpa hehe. Älskar att retas lite med den personen (på ett kärleksfullt sätt såklart) så det kommer bli roligt att se hans reaktion.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna