VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÄNK KRAVEN

Igår var det vitt, idag är det grönt. Förstår inte att snön bara kunde försvinna? Det har ju inte regnat vad jag har märkt haha. Så typiskt att det försvann preciiis innan jul men man får väl vara glad att det har varit lite snö och att barnen har hunnit åka pulka åtminstone några gånger 🙂


Är läget under kontroll inför jul? Jag hoppas att du inte känner dig stressad och att du inte har för höga krav på att julen måste bli på ett visst sätt. Tänk på vad det är som verkligen spelar roll. Jag fick frågan om inte jag fixar massa eftersom jag verkar vara en riktig julälskare? Jo jag ÄLSKAR jul men nej jag stressar aldrig inför den. Till 99 % lyckas jag fokusera på varför jag älskar julen och det är för att det väntar så mycket TID TILLSAMMANS. Spelar roll vad som händer med maten, så länge jag får vara tillsammans med min familj är jag lycklig. Eller om paketen inte ser instagramperfekta ut (hos oss är det verkligen en salig blandning eftersom Elion och jag slog in klappar tillsammans igår haha) eller att man hinner få med precis alla maträtter på julbordet (låt alla i familjen välja ut varsin favorit åtminstone). Sen kanske det hjälper att jag har en man som gillar att laga mat men jag tror ändå inte att jag skulle blivit uppstressad även om jag skulle göra allt själv. Sänk kraven och tänk på vad du tycker är viktigt under julledigheten. 

17125488_406412769712948_2011661083995013120_n

På min wishlist lite för sent är Petit papillion från Carolina Gynnings smyckeskollektion. Alltså HUR fint?! Har tidigare sneglat på Edblads små fjärilshalsband men detta var snäppet finare.


Tillbaka till rapportskrivandet. Har åtminstone börjat skriva idag, alltid något 🙂
 


Kommentarer


  1. Milla 21 december, 2017 on 16:31 Svara

    verkligen så fin kollektion,ja gud såg stressen i dag tur man jobbar inom handels och har fullt upp denna veckam ed jobb för shoppa hade inte lockat det minsta i detta kaos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna