VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄR JAG HADE PIERCING I TUNGAN

Det känns inte som att jag kommer någonstans med rapportskrivandet. Alls. Gillar inte den här tiden innan man kommit igång på ritkigt, innan det blivit ens lite struktur på det hela. Men jag har letat vetenskapliga artiklar så det räcker i alla fall och vi (jag och min rapportkompis) har bollat tankar och idéer på chatten så något har vi producerat idag. Nu kommer strax övriga familjen hem och då ska jag och Elion åka iväg och handla några julklappar. Mysigt!

 

Elion kom hem med en egengjord ljusstake igår ♡

 

Haha kom att tänka på (när jag såg att man visst guldpläterar sina tänder nuförtiden) när jag var typ 15 (?) och satte ett guldsmycke på tanden. Ett guldhjärta. Varför gjorde jag det kan jag känna såhär i efterhand. Slipade bort det hos tandläkaren några år senare. En annan impulsiv sak jag gjorde var att pierca tungan när jag var 18, naveln hade jag piercat som 15-åring. Ingen av dom är kvar. Har haft en hel del piercings i öronen också men använder nu bara två hål, ett i vardera öra. Var nog mitt sätt att ”leva ut” lite och testa saker haha. Kanske motsvarigheten till behovet att förändra min hårfärg nuförtiden? För förändring och att det händer saker är jag ju uppenbarligen i ganska stort behov av.
 
Har du också några såna där tonårsbeslut du kan undra över såhär i efterhand?

 


Kommentarer


 1. Anne 20 december, 2017 on 19:22 Svara

  Det enda jag kan ångra är att jag INTE levde ut! Var så himla ordentlig och ville bli vuxen snabbt. Man, barn och hus var mitt enda mål så jag missade liksom allt med kompisar, festande, resor etc. Träffade min kille när jag var 14, vi flyttade ihop i egen lägenhet och började betala våra räkningar själva etc vid 15 års ålder, förlovade oss vid 16 och idag har vi 3 barn. Missförstå mig rätt, jag älskar honom och är jätteglad att jag fick träffa honom så tidigt i livet, men ångrar att vi inte levde ut medan vi var unga. Typ reste och hade mer kul! Gjorde ALDRIG något galet haha. Vi var som små vuxna redan vid 15 år. Trist, kan jag tycka nu när jag ÄR vuxen och faktiskt inte har något val.

  • Evelina 21 december, 2017 on 09:02 Svara

   Haha jag förstår precis vad du menar! ”Levde inte ut” som andra tonåringar pga min uppväxt, och det är nog det jag är mest arg på min mamma för, att hon på något sätt är skyldig till, att jag inte fick ha den tonårsperiod jag kan känna såhär i efterhand att jag hade velat ha… Men men. Vi kan ju resa ikapp nu i vuxen ålder med, och ännu mer när barnen är stora 🙂
   Kram

 2. Marie 20 december, 2017 on 20:01 Svara

  Oh ja! Gjort massa dumt (inget mot någon person, förutom mig själv då)

  Check på navel o tungpiercing också.

  Men nu är jag ganska ordentlig av mig 😉

 3. Elin 21 december, 2017 on 01:15 Svara

  Tunga, navel och näsa här ?? Näsan tog jag när jag gick i sjuan eller åttan (är lika gammal som dig), naveln i nian och tungan första året på gymnasiet. Tog ut tungpiercingen efter några år och fick sedan ett ”återfall” (haha) o gjorde om den när jag var 22-23, men ångrade mig igen efter något år, så nu är alla piercingar borta. Var sugen på att pierca ögonbrynet samt att tatuera in en stor tribal i svanken – det är jag glad att jag inte gjorde såhär i efterhand. Var såååå sugen på tandsmycke också men det blev aldrig av, annars kan jag tycka att det är rätt fint faktiskt. Till skillnad mot mycket annat som var poppis då ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna