VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA SKOLDAGENTidig morgon. Barnen lämnade. Funderar på att bli ännu lite mörkare blond vid nästa frisörbesök?


Jag ska strax in till skolan för ett redovisningsseminarium. Sista skoldagen för Elion! Imorgon eftermiddag ska han och jag åka och köpa några julklappar bestämde vi i bilen på väg mot skolan.


Går emot strömmen och har precis sagt upp mitt träningskort. Det ”vanliga” är väl annars att man startar ett träningsabonnemang av något slag kring nyår. Men jag har varit där alldeles för lite de senaste månaderna så det är inte värt det även om jag har ett förmånligt studentpris. Det näst närmsta gymmet brann för ett tag sen och stängde därför på obestämd tid. Gissa var alla de som tränade där tränar nu? Jo på gymmet närmast oss. Det är ett litet gym så sist jag var där var det inte ett dugg kul.


Så nu har jag en ny plan och det är att träna hemma varje kväll Mange är i stugan, dvs 1-2 kvällar i veckan. Igår var andra gången. Vi ska göra i ordning ett gym ute i garaget men det funkar att träna med stång och vikter i vardagsrummet också. Igår tränade jag framför Bonde söker fru, kör små minibodypumppass.


KRAM
Kommentarer


  1. Ida 19 december, 2017 on 09:36 Svara

    Vill tipsa dig om powerbylisa på Instagram om du inte redan hittat henne. Grym tjej med mycket träningsinspiration!! Både för hemma o gym ? ha en trevlig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna