VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MAMMA – ELION 1-1


 

Igår var det avslutning på innebandyn och det innebar match mellan barnen och föräldrarna! Jag och Fredrik mötte alltså Elions lag hehe. Hur det gick? För det första måste jag säga att det var SÅ himla KUL! Sen vill jag ju inte skryta (okej lite då) men jag blev kallad woman of the match hehe… Frågar du Elion kommer han nog bara säga att han och jag gjorde lika många mål 😉 Nästa år blir det nog svårare, de är redan superduktiga och mina mål berodde helt klart mest på tur, han spelar ju med teknik på en helt annan nivå än vad jag kommer göra.

 
 

 

Efter dusch och innan julbord tog vi på oss varma kläder och gick på pulkapromenad! Alltså min klumpighet. Drog ner Aston över trottoarkanten där det var lite isigt och tror du inte att hans pulka välter och han druttar rakt ner i marken med ansiktet före? Han satt ju som en liten sumo och fångade liksom inte upp med händerna heller… Men nappen gjorde susen, får hoppas att han får mer positiva upplevelser från pulkan i fortsättningen som kompenserar 😉

 
 

 

Min syster med fästman skulle på bio i stan och frågade om vi ville mötas upp på IKEA efteråt. Det ville vi såklart. Har inte ätit IKEA:s på många år nu men tyckte det var bra även denna gång.

 
 

 

Kändes däremot lite udda att gå runt med en klisterlapp på bröstet…. Om jag ska tala för mig själv då. Barnen tyckte det var helt fantastiskt roligt att få en klisterlapp på bröstet. Haha tänk så olika man kan se på saker.

 
 

 

Två som snart ska gifta sig och en som är SÅ snygg i skäggstubb. Mange själv tycker att han ser mycket yngre ut utan men jag vet inte. Yngre kanske, men jag tycker ju att skäggstubb är väldigt fint 😉

 

Det var en himla bra Tredje Advent måste jag säga. Låt nu snön ligga kvar tills efter jul!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna