VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VINNAREN I ADVENTSLUCKA NUMMER 2

Emma:


Med en 6-veckors bebis & en 3-åring där bebisen är uppe från och till 00-06 (!)och 3-åringen vaknar strax därefter så skulle varsin drömfångare till tjejerna bli perfekt (SOV) och den svart-prickiga mattan skulle matcha min just nu lite virriga sida. Kanske en light box med texten sweet dream, haha! Sambon och jag är inne i det här ”hur många timmar sov du inatt” snacket. Skulle vara jättekul att vinna den här tävligen! Då hade vi kunnat prata om något annat, hihi!


GRATTIS! Hoppas att det blir mer sömn framöver med dessa ljuvliga hintar 😉 Maila mig på happilyeve@gmail.com för mer info. Kram!Kommentarer


  1. Emma 19 december, 2017 on 12:50 Svara

    Nämen ÅÅÅH vad glad jag blir! Jag började gråta ❤️ Tack!! Tack!! Tack!! God jul och gott nytt år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna