VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄR TREDJE LJUSET BRINNER

Med presentkortet i lucka nummer tre,

du något till alla kan hitta att ge!

 

presenter.se

Personliga presenter är väl det roligaste att ge bort och att hitta alla klappar på en och samma sida är inte helt fel när man vill göra det så smidigt som möjligt för sig i julklappsshoppingen. Hos Presenter.se kan du hitta den perfekta presenten/julklappen till alla du håller kär genom några enkla sökningar – vem det ska vara till, vad det får kosta, om det är en upplevelse var den ska finnas osv. Jag gillar att det finns det mesta och till precis alla tillfällen – något stort och alldeles extra eller en liten gåva att ha med sig när man är bortbjuden på middag. Exempel på vad du hittar i det stora utbudet är flyga luftballong, hjärtformat pussel med eget foto, ölkylare, popcornmaskin, spela in en låt, julgranskula med egen text, champangekylarväska… You name it! Värt att spana in om du är ute efter en kul och genomtänkt gåva.

 

För att vara med och tävla om ett presentkort värde 1000 kr att handla för hos presenter.se vill jag att du kikar runt på sidan och väljer ut en present/julklapp/upplevelse du skulle vilja ge till någon. Berätta sedan i en kommentar vad det är och till vem.

 

LYCKA TILL!

 

 


Kommentarer


 1. John 17 december, 2017 on 12:15 Svara

  Jag vill de en choklad- och vinprovning till frugan (och mig)! Här är paketrimmet:

  En ”hel gom” av upplevelser finner du i detta paket.
  Du gillar ju att äta och dricka gott, det är ingen hemlighet!
  Ett sätt att njuta du och jag tillsammans på tu man hand,
  Vi är dåliga på att skapa kvalitetstid, gör det knapp ens ibland.
  En avbrott från gråa vardagen kommer tomten nu med till dej,
  öppna, planera, smaka – God jul från mej!

  • John 17 december, 2017 on 12:19 Svara

   Jag vill *ge* ska det förstås stå!

 2. Nicole 17 december, 2017 on 12:19 Svara

  Min man älskar teknik, och han fyller år precis efter jul. Jag skulle vilja ge honom klockan ”Tidsmaskin”. Jättekul present <3

 3. Ana 17 december, 2017 on 15:41 Svara

  Min man fyller år i januari och jag skulle vilja ge honom XLL ljusstake Medusa (https://www.presenter.se/xxl-ljusstake-medusa.html). Han älskar ljus och den här skulle vara perfekt! Glad tredje advent!

 4. Johanna 17 december, 2017 on 15:56 Svara

  Jag skulle vilja ge en mini-donut maker till min fantastiska lilla tjej som fyller tre i mars. Älskar att baka och laga mat och tjuvar med sig riktig mat från lådor och skåp för att leka med i sitt kök. En mini-donut maker skulle bli hennes första ”egna” köksmaskin, och förhoppningsvis hjälpa till att underhålla hennes intresse länge nog att vi föräldrar så småningom kan få återbäring i form av middagar och fika, lagat på egen hand ?

 5. Christel 17 december, 2017 on 17:02 Svara

  Jag skulle vilja ge sparbössan i form av en traktor till en liten gosse som jag skall vara gudmor till 🙂

 6. Marika 17 december, 2017 on 17:06 Svara

  Jag skulle välja ett escape-spel för hela familjen. Perfekt för en den klurige tweenien och tonåringen!

 7. Julia 17 december, 2017 on 18:24 Svara

  Jag skulle vilja ge klockan klartext till min bror som är rätt långsam på att läsa av en vanlig klocka, dessutom är klockan en riktigt snygg designklapp. Alltså en snygg klapp för hemmet med glimten i ögat, perfekt!

 8. Mumlan 17 december, 2017 on 18:52 Svara

  Jag hade utan tvekan valt att ge bort de fina och omtänksamma fotoprodukterna kudde, pussel och mugg till min älskade mamma och barnens världsbästa mormor som tyvärr är för sjuk för att kunna fira jul med oss. Dessa skulle vara den perfekta presenten att skicka till henne då det påminner om barnbarnen när hon dricker sitt te och kryper upp i soffan i jul. Pusslet skulle vi spara som en påminnelse om att bättre tider kommer och att vi kan pussla det tillsammans när hon mår bättre! ❤️

 9. Malin stjernberg 17 december, 2017 on 19:04 Svara

  Skulle gärna kura ihop mig tätt här med min man (sen 2 sept i år) ❤️ https://www.presenter.se/romantiskt-aventyr-i-kolarkoja-for-2-skinnskatteberg.html

 10. Jessica 17 december, 2017 on 20:41 Svara

  Jag älskar julen men eftersom vi flyttar nu och det är mycket är det första året vi sagt att vi inte ska köpa julklappar till varandra i år. Det var inte min idé och det känns väldigt sorgligt men hade gärna överraskat min man med https://www.presenter.se/ihopfallbar-grill.html

  Hoppas på tur ?

 11. Sandra 17 december, 2017 on 21:09 Svara

  Jag skulle vilja ge bort en familjeporträttfotografering och den skulle jag ge till min pappa. Vi som skulle fota är pappa jag och min bror med våra barn. Pappa har opererat bort en hjärntumör för tredje gången och efter denna operation mår han inte så bra just nu. Det skulle vara fint att ge som minne och själv ha som minne. Med sjukdom i familjen blir man medveten om att livet tar slut, ibland tidigare än man trott.

 12. Katja 17 december, 2017 on 21:18 Svara

  Åh min man fyller år den 19/1 och har länge sagt att han skulle vilja ha snygga ostknivar då han är en riktig ostoman? det har dock inte varit på priolistan då vi varit hemma med våra små i 2,5 år ? Så det hade varit såå kul att överraska honom med detta, https://www.presenter.se/ostkniv-set.html

 13. Linda Wahlberg 17 december, 2017 on 21:59 Svara

  Hej, jag hade valt att ge min son på 17 månader traktorn ” Leksakstraktor Fendt 936″ då han är helt galen i just traktorer. ??(Skulle jag dessutom vinna skulle jag köpa både den och den fina sparbössan som är just en traktor)

 14. Sanna 17 december, 2017 on 22:03 Svara

  Wow, vilken drömvinst detta vore! Min lillebror på 11 år och jag var i somras tillsammans med min dotter i Göteborg och besökte för första gången ett Escape Room. Det var en fantastiskt upplevelse och något vi fastnade för direkt. Vi levde oss verkligen in i det hela och hade helt otroliga timmar i det där rummet och blev direkt sugna på nästa rum med nästa uppdrag. Det blev dock inget mer, men suget att prova de Escape Room som finns på hemmafronten i vår stad Norrköping blev desto större.

  Det vore därför fantastiskt att få överraska min lillebror med ”Escape spel – Perfect Crime” i julklapp. Det är något han absolut inte skulle förvänta sig, men bli så otroligt glad över och kanske skulle vi den här gången t o m ta med oss lite fler familjemedlemmar från familjen för att toppa upplevelsen lite extra.

  Kram Sanna

 15. Hanna 17 december, 2017 on 22:54 Svara

  Hej! Jag skulle köpa smyckeskrin med ballerina till min dotter på 5 år som älskar smycken och ballerinor, sen skulle jag köpa en ölprovning till min brors man som varit med om många jobbiga saker behöver få uppleva något och tänka på något annat för en kväll.

 16. Linda 17 december, 2017 on 22:55 Svara

  Skulle välja någon fotoprodukt att kunna ge till min sons farmor som ska påbörja sin cellgiftsbehandling när som helst. Då skulle jag framkalla en bild på hennes tre barnbarn som jag vet att hon tycker är fin, så kan hon ha med sig på behandlingarna eller ha hemma som en liten extra påminnelse om de tre fina killarna hon har. Det skulle betyda mycket för både henne och oss då vi hade en svår tid i familjen förra julen och då la vi vårt hopp till denna julen, men denna blev tuff den med. Med någon fin fotoprodukt skulle hennes tillvaro kunna lysas upp lite granna <3

 17. Anna 18 december, 2017 on 07:55 Svara

  Fågelholk överraskningskamera skulle jag ge till min man. Han älskar teknikprylar och har byggt ihop vårat egna hemlarm helhjärtat.. en övervakningskamera skulle han tycka om. Och tanken på fåglarna i den kan jag stå ut med att sätta upp något sådant ??

 18. Malin mamma till S, T och L 18 december, 2017 on 09:35 Svara

  Jag skulle vilja ge min sambo boken om vårt gemensamma liv/resor. Den vill jag att vi ska fylla både med mera barnfria alternativ nästa år och även resor med familjen! Det har varit svårt med barnvakt det gångna året och sambons jobb har verkligen varit utmattande för alla!
  Att han dessutom fyller år på julafton gör det som pricken över i:et med en Bonus men ack så viktig present! Tid tillsammmans är värt guld!

 19. Sanna 18 december, 2017 on 09:48 Svara

  Oh bra julklappar det finns! Jag skulle vilja ge popcornmaskinen till mina barn så att lördagsfilmen blir ännu mer upplevelse, om de får poppa sina egna popcorn till den. Håller tummarna!

 20. Rebecca 18 december, 2017 on 10:36 Svara

  Hej! Till min älskade mamma skulle jag vilja ge någon av upplevelserna, kanske ”Middagsmysterier” i Göteborg!!

 21. Stella 18 december, 2017 on 11:45 Svara

  Upplevelser såklart! Massage till mig och min sambo, som HAN får som julklapp från MIG hehe…. Smart va?! 😉

 22. Elin 18 december, 2017 on 22:10 Svara

  Åh, det finns ju hur mycket som helst att välja mellan! Om jag vann skulle jag skämma bort min älskade man. Vi gifte oss förra året och har haft ganska tunga månader då jag varit sjukskriven och legat inne på sjukhus i två omgångar senaste månaden. Det innebär att han har roddat hem, jobb och barn samtidigt som han har försökt att finnas där för mig och hälsa på så mycket han kunnat. Jag gillade skiffer-brickorna väldigt mycket, med våra namn o bröllopsdatumet på <3 Sedan skulle jag köpa bingospelet för att få lite extra mystid som familj nu, tror att barnen skulle älska det! Sneglade även på grillset:en också, det skulle mannen fullkomligt älska, han hittade ett set förra året som han valde att ge bort istället. Så nu skulle han få ett eget set <3

 23. Erica 19 december, 2017 on 02:23 Svara

  Min underbara sambo. Han gör allt för vår familj. Något han alltid önskat sig är att kunna rida och en dag ha en egen häst. Därför skulle jag vilja ge honom en ridtur. Början på hans dröm -startar med en ridtur!

 24. Mari B 19 december, 2017 on 22:46 Svara

  Jag skulle vilja ge ”Styr dina pappersflygplan med din smartphone!” till min tekniktokige sambo. Han älskar onödiga teknikprylar och detta är något han garanterat skulle ”leka” med.

  https://www.presenter.se/styr-dina-pappersflygplan-med-din-smartphone.html

  Han skulle även få ”Keyfinder 4 nycklar” då han ständigt tappar bort saker och ting och nycklarna liksom mobilen är ofta illa ute. Med denna förstår han nog peeken att jag har lessnat att leta hans nycklar halv fem på morgonen innan han åker till jobbet. Jag har sagt flera gånger, plocka fram allt dagen innan men det hjälper inte. Ändå står vi där och letar när till och med tuppen sover.

  https://www.presenter.se/keyfinder-4-nycklar.html

 25. Sara B 22 december, 2017 on 07:48 Svara

  Hej! 🙂 först tänkte jag hitta ngt till mannen men sedan hittade jag älvhuset (utfällbart) samt riddarborgen och det skulle passa personligheten hos de två äldre döttrarna perfekt! Vi har fått en som älskar rosa och prinsessor och den andra vill ha blått och pirater 🙂 Äldsta dottern fyller åtta om några veckor och då skulle det här vara perfekt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna