VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SIX DAYS BEFORE CHRISTMAS

JULVECKAN är HÄR! Jag är löjligt förtjust i just jul och tycker det är det absolut bästa med hela vintern. Tid tillsammans är väl det som min förtjusning bottnar sig i, för mig är det prio ett med högtider att vara just tillsammans. Och julen är ju så många helgdagar samlade, plus att nyår kommer en vecka efter, så det blir ju väldigt kompakt med möjligheter att vara tillsammans. Lite som sommarens semester 🙂


På tal om tid tillsammans så har jag kommit på bästa julklappen till Elion, från mig och Mange. Vi ska ge honom varsin upplevelse. Med två småsyskon tätt har det varit lite svårt att hålla det vi lovade innan Idun föddes – att fortsätta göra saker med Elion. När vi hade några timmar med bara honom förra helgen efter att vi hämtade honom hos min pappa, innan vi hämtade småsyskonen, kände jag hur mycket både han och jag uppskattade det. Såklart alla behöver tid tillsammans men också mer enskilt. Det vill jag sträva efter – att ge varje barn tid med bara mig eller Mange, eller med oss båda utan syskonen. Ju fler barn det blir, desto svårare är det ju att få till såna stunder (eller?). Så jag kanske ska fortsätta vara nöjd med mina tre även om vi faktiskt nämnt ordet sladdis några gånger på sistone haha.


   IMG_4768

Grönt och vitt är årets julfärger hos mig. Är trött på rött – hos oss. På andra ställen tycker jag det är supermysigt och vilken färg är mer jul än röd egentligen 😉


Såhär såg det ut i lördags när vi väntade på familjen Cissi & Co. Är så glad att Mange byggde detta bordet efter förra nyårsafton när vi kände att vi behövde ett djupt och långt bord för just såna här tillfällen. Här kan vi sitta 10 utan problem, till och med 12. Perfekt när två stora familjer ska samlas eller det är kalasdags.


IMG_4760  IMG_4779

Vinglastips är dessa från Cervera. Tycker de är SÅ fina. Såg att det just nu är kampanj på 6-pack för 399kr om någon önskar sig det i julklapp eller känner någon som behöver.Kommentarer


  1. Fyrbarnsmamma 18 december, 2017 on 10:17 Svara

    Tid med bara ett barn blir allt svårare ja. Men minnet inte att jag uppskattade att göra saker ensam med förälder när jag var barn, utan ville helst ha med något syskon. Ibland tänker jag på en femma, men sen bestämmer jag mig för att vi är för gamla nu, eftersom vi föredragit att vara yngre föräldrar (32 respektive 35 ?).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna