VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TVÅ DAGENS

Vår lördag hade två saker på agendan:Kolla på panel till radhuset. Det är hög tid att spika på det på ena väggen mot grannens garage – vi tog ner den förra panelen och tänkte ha putsen under enbart. Bara det att putsen hade lossnat på vissa stället så det ser verkligen ut som hej-kom-och-hjälp nu. Sen blev vi veliga om vi skulle göra ny puts eller ha panel igen och det är väl det som tagit tid, beslutet, men nu har vi alltså bestämt oss. Breda brädor kommer vi välja (170 mm, den på mittenraden längst ut till höger) för det vill vi ha på huset sen när vi renoverar och bygger ut.


Sen väntade middagsgäster! Cissi & Co, världens mysigaste familj vi har lärt känna på senaste tiden. De har också tre barn och vi har verkligen supertrevligt tillsammans allihop. Bara andra gången vi har ”familjeträff” såhär men känns som att vi har känt varandra hur länge som helst. Att umgås med vänner är bästa helgnöjet!Min blus finns på Kappahl nu, jeans från Cubus och klocka Hexter & Baines.


Och in och tävla om ett presenkort på Jollyroom värt 2000 kr…. Imorgon öppnas nästa adventslucka och vinnaren i lucka nummer två presenteras i början på nästa vecka.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna