VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

F R I D A Y


 

Alltså åhhh vad jag älskar dessa små lyckopiller! De har det så kul på sin förskola och det är aldrig några ledsna miner när vi går dig. Jag tycker att vi har ett perfekt upplägg nu där jag lämnar dom kring 09 och hämtar 15. Det är lagom för dom och lagom för mig, då får jag tid att jobba på produktivt.

 

Innan lämnade jag dom minsta möjligt, om jag började föreläsning vid 13 lämnade jag innan lunch och vila, men jag märker att de mår bäst av att ha ungefär samma tider. Så nu har vi 8.30-15 som standardtid, även om det såklart ändras lite emellanåt. Minst lika skönt för mig att ha den tiden som ”helig” arbetstid och veta att den finns där alla vardagar.

 

 

”Vad TUNGT det är” pustade jag (syskonvagnen med två barn i är liksom jättetungt i vanliga fall haha)… ”Jag kan hjälpa dig mamma” sa Idun och tog tag i chassit. HUR gulligt!? Att det är tanken som räknas är verkligen sanningens ord.
 
Haha när jag säger sånt och Aston svarar brukar det bli ”Kämpa pååå” (från Daniel Tiger, det är också rätt gulligt 😉 Som sagt – LYCKOPILLER!

 

 

 

Det är fredag och jag ska strax ta helg. Jag har en ny klocka som är så fiiiin! ”Mjuk” men samtidigt elegant i och med roséguldet. I samarbete med Hexter & Baines har jag en rabattkod som ger 300 kr rabatt vid köp av klocka när ni anger koden Evelina300. Koden gäller tillsvidare.

 

 Ska bara svara på några mail också innan jag hämtar de små. Ikväll är vi ensamma hemma, Mange är på julbord, igen (med sin personal denna gång). Min klasskompis Sandra har varit här idag för att komma igång med b-uppsatsen. Det känns mest spretigt än så länge, jag gillar känslan när man har kommit igång lite mer. Vi ska skriva en rapport där filmen Svinalängorna ska ge inspiration till frågeställning.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna