VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JULKLAPPSTIPS TILL MÄN

I samarbete med Nõberu Of Sweden

 

Det har efterfrågats julklappstips till män så ett sådant kommer här!

 

IMG_4706 IMG_4710

Vi har nog alla en man i vår närhet som tycker om att ta hand om sitt yttre och vad passar då bättre än att sätta ihop ett litet kit med skönhetsprodukter för män som behöver och/eller gillar egentid i badrummet?

 

IMG_4693 2

Snygga flaskor – check!

 

Nõberu Of Sweden skriver själva att de vill erbjuda ”produkter som varken luktar granbarr eller som säljs med avklädda kvinnor i reklamen”, vilket får i alla fall mig att vilja köpa deras produkter. Detta är ett företag som vill vara med och förändra skeva idealen som finns och på samma gång erbjuda män ett större utbud av skönhetsprodukter.

 

Förutom schampo och duschtvål som jag visar här (ett kombinerat) finns även balsam, hudvård, skäggvård, produkter för rakning och olika tillbehör (varför inte ge bort en skäggborste i julklapp?). Det finns även färdiga presentaskar om du inte vill plocka ut dina egna favoriter. Mange är rätt ”enkel” av sig och föredrar nog kombinerad schampo/duschtvålflaska, men jag tycker att de med pumpar är såå fina att ha framme, de blir en fin inredningsdetalj i badrummet. Kanske det allra bästa? Att allt är producerat i Sverige och helt parabenfritt.

 

IMG_4727

Rekommenderar doften Sandalwood varmt

 

IMG_4635

Och såhär inför jul är det väl toppen att vid beställningen klicka i att man vill ha det inslaget? Lyxig box med magnetstängning ger verkligen det lilla extra, det blir en SNYGG julklapp till en speciell man i ditt liv.

 

Nõberus produkter finns att köpa online eller hos någon av deras samarbetsparters. Ett annat tips är att ge bort ett presentkort på valfri behandling på en salong i din stad – egentid OCH lyx! 🙂

 


Kommentarer


  1. Henen Christensen 14 december, 2017 on 15:54 Svara

    Du har ett bra öga för detaljer och en bra smak!
    Har också kollat på dem där:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna