VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SNART JUL!?

Jag förstår inte riktigt att det är julafton nästa vecka. Om lite drygt en vecka. Hur snabbt gick inte december? Hösten överlag? Ja det går ju snart mot ljusare tider igen! Längtar efter lite julledigt med barnen, vet inte riktigt hur Mange ska göra ännu, om han ska vara ledig mellandagarna också. Hoppas det, hade varit mysigt att ha en vecka tillsammans.


Idag sov minisarna till 08 så vi var inte på förskolan förrän efter 09 hehe. Ja, tiden jag lämnat var 08.30, så mycket senare blev det ju inte. Skönt att ha lugna morgnar! Om bara Aston kunde sluta vakna på nätterna också… Han trippar in till oss mellan midnatt och 03 och har vi tur somnar han direkt men han kan lika gärna ligga och tjattra en stund. Är iofs väldigt glad och tacksam för att det stannar där och att det inte är någon som vägrar ligga i sängen eller så 😉


IMG_7739-683x1024

Förra julafton ♡


I år gör vi en repris av förra julen – min pappa & Co den 23:e och Manges föräldrar på julafton. Nästa år ska vi dock försöka vara hemma den 23:e eftersom vi tycker det är så mysigt med uppesittarkväll och slå in de sista paketen den kvällen. Min pappa bor 6 mil från stan så det blir ju en bit att åka. Men det är såklart mysigt att lyckas få ihop det på något sätt, både pappa och hans fru jobbar obekväma arbetstider så det gäller att pricka in när de båda är lediga i första hand såklart. Hur firar ni jul? Hemma eller på bortaplan?Kommentarer


 1. Inne hos Ina 14 december, 2017 on 14:08 Svara

  Vi firar med min familj, hemma hos mina föräldrar i år. De bor bara tio minuters promenad bort. Det ska bli mysigt! Sen åker vi nog till makens familj på juldagen, de bor tio mil bort.

  Kram

 2. Mikaela 14 december, 2017 on 16:48 Svara

  Ni har inte funderat på att flytta in Aston till er igen? Vår tvååring sover i en spjälsäng som vi tagit av ena sidan på så att den står mot vår säng, så när hon vaknar till på natten räcker det att jag klappar på henne eller flyttar upp henne till mig så vaknar hon inte till så mycket utan somnar om snabbt.

 3. Sanna 14 december, 2017 on 17:00 Svara

  Firar i Åre med min sambos familj ? Plus att jag fyller år på självaste julafton ✨ Min familj har vi redan firat med ???

 4. Frida 15 december, 2017 on 08:34 Svara

  Har en liten 1-åring som också vakna om natten om vill över till min och min sambos säng. Hon sover i sin säng i vårt sovrum, så det går smidigt. Man hade vaknat upp mer om man skulle haft henne i annat rum.

  Er jul låter mysig. Skönt att vara på hemmaplan när barnen är små. Samtidigt som det är skönt att inte vara hemma och behövs styra med ”allt”.
  Julen firar vi vartannat år med min familj i Kalmar och vartannat år på västkusten där vi bor med min sambos familj. I år firar vi ute på Marstrand hos svärföräldrarna.

  Kram ifrån en förskollärare

  • Evelina 15 december, 2017 on 09:37 Svara

   Aston trippar in till oss och klättrar till och med upp själv ibland, så det märks nog inte mer nu än när han sov i samma rum ?
   Hoppas ni får en härlig jul! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna