VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN FILMTJÄNST MED NOSTALGI

Inlägget är i samarbete med SF Kids Play

 

Hand upp alla ni som älskar barnvänliga appar med filmer till barnen! Hand upp alla ni som önskar att era barn ska gilla samma filmer som ni själva tittade på när ni var små! Jag blir barnsligt förtjust när mina barn väljer att titta på mina gamla favoriter, och Pippi som jag tittade mycket på när jag var liten är en ny favorit för både Idun och Aston. Vi håller på att testa tjänsten SF Kids Play och kan titta på mycket för mig nostalgi, bl a Pippi tillsammans.

 

Nu får du 2 månaders fritt medlemskap om du anger koden Evelina17 (gäller endast nya medlemmar). Perfekt att testa nu över stundande julledighet så att du och dina barn (eller bara du hehe) kan mysa inne om det är för kallt för att leka ute, och titta obegränsat på favoriterna. Därefter kostar tjänsten 59 kr i månaden och är utan bindningstid.

 

IMG_4539

Vi brukar titta på SF Kids Play i TV:n och styra med iphonen, men du kan även se direkt via din smartTV eller AppleTV, i datorn, mobilen eller på surplattan. Det finns dessutom en offline-funktion som gör att man kan titta utanför hemmet, genom att spara ner filmer och serier. Jag tror inte bara det är vi som använder iphone och surfplatta på bilresor emellanåt? Då är det toppen att inte behöva slösa på surfen utan titta offline.
 
Det är härligt med ett varierat utbud med tanke på att vi har tre barn i huset som ska turas om att bestämma. En stor fördel med SF Kids play är också att innehållet utökas med nya filmer regelbundet, samtidigt som favoriterna, tex Astrid Lindgren-filmerna, består. Det finns mycket nytecknat för stora och små också, t.ex. Greta Gris, Iron Man, Karsten och Lisa (Lisa blev Idun och Aston fast vid direkt när vi började använda tjänsten).

 

 

IMG_4565

En funktion jag tycker är bra eftersom vi har en 1-åring, en 2-åring och en 8-åring, är att man smidigt kan sortera serier och filmer utifrån ålder på den som ska titta eller i bokstavsordning. Detta gör att barnen får hjälp med att sortera i utbudet (som ju är väldigt generöst). Självklart kan man även spara sina favoriter, så att man kan komma direkt till dom.

 
IMG_4573

Tips! En smart funktion är att man kan ställa in hur länge barnen får titta. Innan man ändrar några inställningar måste man skriva en ”kod” vilket såklart är toppen när små fingrar är i farten.

 

IMG_4555

Här kollar barnen på Pippis jul i morse, det var spännande att se hur länge det fick vara på med tanke på att Aston sitter med ”kontrollen” haha…

 

Koden för 2 månaders fritt tittande på SF Kids Play är Evelina17

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna