VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄTTRE ÄN VED

Åh jag är helt uttömd i hjärnan efter förra veckans tenta! Sen att det är två uppgifter till nu den närmsta veckan (seminarium fältuppgift plus individuell inlämningsuppgift) gör väl också att jag inte har hunnit återhämta mig och jag hinner inte riktigt titta in i bloggen som jag skulle vilja. MEN, det som väntar därefter är att under 6 veckor med en jullovsvecka mitt i, ha ”bara” b-uppsats att skriva och det känns hur härligt som helst. Tentaperioder är verkligen påfrestande tycker jag, extra mycket så när det är sjukdom efter sjukdom i huset också.

 

IMG_4586

Efter morgonens introduktion till rapportskrivande åkte jag hem i snön, handlade och åt lunch i soffan. Projekt elda upp tentaanteckningarna som jag har sett fram emot blev av nu också hehe…

 

 

IMG_4593

Har hittat nytt kul program som passar att slötitta på under lunchen 🙂


Kommentarer


 1. -Jenny- 12 december, 2017 on 16:11 Svara

  Nu tror jag säkert att det har gått bra för dig på tentan. Men själv vågade jag aldrig göra mig av med anteckningarna innan jag fått resultatet. ?

  • Evelina 12 december, 2017 on 18:48 Svara

   Har ju allt sparat på datorn också, men ja rätt säker på att det gick bra faktiskt ?☺️

 2. Inne hos Ina 12 december, 2017 on 17:07 Svara

  Jag föredrog inlämningsuppgifter framför tentor. Tyckte jag lärde mig bättre på det också ? Skönt med en B-uppsats sen!
  Kram

  • Evelina 12 december, 2017 on 18:48 Svara

   Ja förstår dig! Instämmer helt! Pressen kring tenta är inte kul alltså… Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna