VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VINNARE I ADVENTSLUCKA ETT

Bättre sent än aldrig! Vinnaren i den första adventsluckan som får en valfri klocka från Hexter & Baines är…..

 

Julia

Mitt bästa julminne är från åren när jag var liten. Då jag har skilda föräldrar blev även den 23e en speciell dag för mig då jag och mamma alltid vaknade tidigt, gick upp och åt en julfrukost och sedan pyntade granen som vi dagen innan tillsammans varit ute och huggt i skogen omkring vårt. Denna dagen blev aldrig samma stress och press som julafton då man ska hinna träffa alla man älskar på en kort stund, och flänga mellan familj till familj utan den 23e var vår dag och vi mös tillsammans hela dagen. Spel är något jag framförallt kommer ihåg, samt pussel och böcker. En dag i lugnets anda helt enkelt innan den riktiga julaftonen kom. Nu bor jag själv med sambo men när vi får barn vill jag få in detta till en tradition! En dag att mysa med familjen helt utan julstress! Min favorit klocka är klockan cornwall ?
 

Grattis och GOD JUL!

140219204-origpic-51eef6

Här är Julias favoritmodell Cornwall. Julia – maila info@hexterandbaines.com och berätta att du har vunnit en valfri klocka i min adventskalender så hjälper dom dig vidare.

 

Ni som inte vann får ett tröstpris – om du anger Evelina300 när du gör en beställning hos Hexter & Baines får du 300 kr rabatt vid ditt köp. En klocka är ju en perfekt julklapp till både dig själv eller någon du älskar!

 


Kommentarer


 1. Julia 12 december, 2017 on 21:40 Svara

  Men åhh! Vilken överraskning, vad roligt!! Tusen tack Evelina. Jag har mailat Hexter and baines ?❤

  • Evelina 13 december, 2017 on 10:04 Svara

   Vad härligt att du blev glad, grattis igen! Hoppas att du kommer älska din Hexter & Bainesklocka lika mycket som jag gör 🙂
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna