VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HISTORIEN OM ROSA OCH LILA

Puh för att tentaplugga med två små hemma. Kan ju säga att det inte blir några längre stunder haha. Extra intensivt är det eftersom Idun ”toalettränas”. SOM jag längtar till fredag eftermiddag!

 

b
 

Ni är ju för övrigt bäst!! Tack vare min efterlysning igår fick jag tips om en annan volangmorgonrock som finns på Ellos. Klickade hem den och håller tummarna för att den är lika härlig som den ser ut. Plus i kanten för att fickorna sitter på utsidan, det tyckte jag var snyggt. Och kul med lila istället för rosa faktiskt, även om jag är rätt rosa av mig.

 

Liten anekdot om färgerna rosa och lila –  när jag var liten köpte min mamma alltid lila kläder/saker till mig och rosa till min 3 år äldre storasyster. Om jag någon gång fick rosa saker var det för att jag ärvde från henne. När jag växte upp drogs jag absolut inte till rosa, snarare tvärtom, men sakta men säkert kom jag att gilla det allt mer och istället känna någon sorts hatkärlek för lila. Nu verkar det ju dock som att båda färgerna har neutraliserats för mig haha.

 


Kommentarer


 1. Marie 7 december, 2017 on 09:19 Svara

  Hehe, exakt samma för mig och min storasyster ? ett lila set till mig och rosa till henne ? Lillasyster tror jag fick mycket gult istället. Älskar fortfarande lila, dock mest i inredning 🙂

 2. Sofia 7 december, 2017 on 09:57 Svara

  Heej!
  Jag undrar bara när vinnaren i klockluckan presenteras? 😀

  • Evelina 7 december, 2017 on 10:34 Svara

   Glömde visst skriva när den ska avslutas 🙂 Jag utser en vinnare efter min tenta om det är ok?
   Kram!

 3. Veronica 7 december, 2017 on 10:55 Svara

  Finns jättedyra hos Vera velour. Såg i en butik vid Globen.

 4. Joysan 10 december, 2017 on 22:50 Svara

  Om du inte blir nöjd med den lila så finns det en jättefin på Kappahl som är rosa med volang 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna