VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MÅNADENS ÖVERRASKNING

Som jag berättat tar jag inga studielån utan klarar mig på bloggen. Det går bättre än vad vi trodde, att köpa hus innan jag är klar med min utbildning men det är kanske inget lyxliv (inte för att det behövs men ni förstår nog hur jag menar). Även om vi heller inte direkt snålar på någonting, inga större nedskärningar har gjorts, det blir bara mindre shopping och färre resor. Lite mindre sparande. Och det känns helt ok med tanke på varför det är så, resa är ju annars något jag vill prioritera mycket mer. MEN, jag småsparar till olika småsaker, som ska ge guldkant i tillvaron. Sparanden som inte känns av eftersom de är så små men som ger SÅ mycket. När det är dags att utnyttja sparandet som inte har märkts av känns det dessutom som att man får det ”gratis” haha.

 

Ett minisparande har varit att lägga undan 100 kr i månaden till en hotellvistelse utan barn, när det passar. Den tiden är på lördag! Vi fortsätter med våra överraskningsdagar så gott det går den 6:e och den här månaden slog jag helt enkelt på stort med hotellövernattning och barnvakt till alla tre barnen.

 

img_5835.jpg

Rim konstruerat klockan 02 igår natt när Aston höll mig vaken. Det gäller att vara produktiv haha.

 

Mange fick det här kortet i ett kuvert nu på morgonen, eftersom det är den 6:e idag. Det är alltså på lördag det dags men det känns bra att han vet om min ”stora” hemlighet så vi kan längta tillsammans de sista dagarna.

 

 


Kommentarer


 1. Maria Bergman 6 december, 2017 on 11:03 Svara

  Åh vad mysigt! Önskar er en underbar dag, kväll, natt och morgon tillsammans 🙂 Det är en sån otrolig lyx, speciellt när det var länge sedan!

 2. Sofia 6 december, 2017 on 12:16 Svara

  Va härligt! ?

 3. Sandra 6 december, 2017 on 21:45 Svara

  Åh vad fantastiskt mysigt!!
  Vi ska faktiskt göra exakt samma sak i helgen 🙂 Barnen ska vara med mormor och morfar, och vi ska in till stan för att handla julklappar, äta lunch, gå på Gamla stans julmarknad, bokat bord för middag på en restaurang vi velat testa länge och sedan sova på hotell. Vad min man inte vet är att jag inte har bokat ett rum, utan en svit hihi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna