VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SMYGSTARTAR LITE…

Även om jag fick sovmorgon idag så har dagen hittills varit innehållsrik på få timmar. Jag och minisarna var och kollade på när Elion spelade innebandycup medan Mange köpte brädor. Elions farmor och farfar är här i helgen också, älskar hur han skiner upp när det är många som kommer för hans skull. Därför försöker jag komma och kolla även om det inte är ”min” vecka, jag vet hur mycket det betyder för honom och jag vill såklart också se honom så fort tillfälle ges.


Lite smått och gott senare landade vi precis i soffan men vi ska strax åka och hämta pappan i huset ute vid stugan igen. Blev ett kortpass idag för honom för att ta ett längre imorgon istället då en helt ny vägg ska upp. Då behövs en heldag.


Måste förbi IKEA på hemvägen också, idag igen. Blockljusen jag köpte till adventsljusstaken var visst en storlek för stora haha. Jag försöker att inte pynta för mycket innan Elion är hemma igen, han vill så gärna vara med. Men eftersom det är första advent imorgon vill jag gärna få upp liiiite julpynt plus adventsstjärnorna. Det får bli eftermiddagens pyssel.Denna och lite ljusmusik senare kanske!? I think so.
Kommentarer


  1. Frida 3 december, 2017 on 09:09 Svara

    Hej! Den grenformade/hornformade ljusstaken är allt som oftast med när du postar inredningsbilder… så fin… vill oxå ha:), vart har du shoppat den?

    • Evelina 3 december, 2017 on 09:21 Svara

      Den är från H&M fast tror det var förrförra året jag köpte den. Däremot såg jag en liknande i år igen, vet inte om det var på Jysk? Eller MIO kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna