VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

40 GRADER

Som en blixt från en klar himmel vaknade Aston med över 40 graders feber vid 02 inatt. Stackars liten. Men han somnade om ganska snabbt sen vid min sida efter att ha fått alvedon. Jag låg dock vaken i två timmar för att han pillade på min hand i sömnen, synd att det inte kan ha sövande effekt på mig istället haha.

 

Igår skrev jag om att jag ligger före i min pluggplanering… Det är helt klart en fördel med att plugga på och ligga före, då hamnar man i alla fall inte efter om något barn blir sjukt. Febern var borta på morgonen (?) och inga andra symptom men vi höll oss hemma ändå såklart. Frågade Idun om hon ville till förskolan och det ville hon först, men ändrade sig sen. Bra tyckte jag, de leker så bra tillsammans. Frågade pedagogen när jag ringde om det hade varit okej ifall Idun hade velat komma och det sa hon att det hade. Good to know, i vissa sammanhang och vissa dagar är livet lite smidigare med bara ett barn även om det oftast underlättar att ha Idun och Aston tillsammans som sagt.

 

 


 

På eftermiddagen blev det en sväng till köpcentret, för att byta ut en av luckorna till nya skåpet (det var skavt vid monteringen) och hämta paket på Kappahl. Tokgillar när man kan beställa på nätet och hämta i butik. Idag provade jag mina plagg direkt i ett provrum, men man slipper ju liksom gå runt i butiken och leta haha.

 

Den här tröjan var SÅ snygg (speciellt ärmarna) men jag klarar verkligen inte av att ha något mot halsen. Polotröja är ju i regel helkört men tänkte att denna kanske funkar eftersom den sitter lite lösare runt halsen. Men nej, kände mig illamående direkt. Min klocka däremot passar alla dagar till alla plagg. Love it! Tycker du den är snygg borde du kika in här på söndag när den första luckan i adventskalendern ”öppnas” 😉

 

Ikväll är Mange på julbord så det blir fortsatt hemmamys med minisarna. Jag har spacklat hålen i väggen två gånger idag och hoppas på att kunna slipa och måla imorgon. Men med tanke på nattens vakenstund ska det bli härligt med en soffkväll först. Funderade på att bjuda hem några vänner men är glad att jag inte hunnit med det för nu är jag TRÖTT.

 

 


Kommentarer


 1. Elin 1 december, 2017 on 22:54 Svara

  Har du tips på några bra stretchjeans som är snygga, håller formen men framförallt inte är så korta?? ? Tycker alla på typ HM och Lindex och så är så korta i benen. Och även om det nu ska vara modernt så tycker jag det krävs mer vad man väljer för skor och ev strumpor till, men jag trivs absolut bättre när de är lite längre..
  Kram

 2. AnsoAnna 2 december, 2017 on 00:30 Svara

  Är precis som du – jag får typ panik om det sitter åt vid halsen.
  Synd på en annars fin tröja 🙂

 3. JUNITJEJ 2 december, 2017 on 21:11 Svara

  Jag gillar heller inte polotröjor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna