VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KVÄLLSPLUGG

Det blev en lång dag. Några timmars läsande hemma, föreläsningseftermiddag på skolan och efter middags-och-kvällsmys-ruschen satte jag mig med böckerna igen. Två timmar till blev det, halv åtta somnade Aston och Elion gick och la sig då med. Gillar egentligen inte att plugga kvällstid utan vill se det som ett vanligt heltidsjobb dagtid men styrkan i att vara student är ju just också att man kan styra det som man vill. Och nu behöver jag läsa lite på kvällarna. Det är det värt, för att minisarna inte ska ha allt för långa dagar på förskolan. Efter tentan kommer det lugna ner sig igen dessutom, så jag vet att det är en kort period nu.

 

Imorgon är det hemmaläsning för hela slanten innan föreläsningar både torsdag och fredag.


Mange är i stugan ikväll, precis som jag passar på att läsa mer på kvällarna just nu passar han på att vara där samma kvällar. Win-win haha. Det ska bli mysigt att få krypa ner i hans famn om en liten stund när han kommer hem igen, den stunden har vi i alla fall alla dagar 🙂Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna