VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄNTLIGEN

Godmorgon tisdag! Äntligen känner jag mig piggare igen.

 

WOMAN POWER T-shirt från Kappahl

 

Från kvinnokraft till internationella mansdagen. Funderade i söndags varför den dagen finns. Det är ju, och har alltid varit, kvinnor (inte män) som systematiskt har varit förtryckta och orättvist behandlade. Självklart finns det vissa män som också blir kränkta, men som grupp i stort är det ju kvinnor. Wikipedia har några punkter för vad som är tanken med internationella mansdagen, och denna gillade jag: ”att främja positiva manliga förebilder, inte bara filmstjärnor och idrottsmän, utan även vanliga män som lever anständiga och hederliga liv”. Det finns ju såklart många män som är helt fantastiska och som hjälper till att få samhället mer jämställt! Men jag vet inte om jag riktigt köper titeln på dagen i sig.

 

Barnen är lämnade på fritids (Elion har studiedag idag) och förskola, jag ska fortsätta läsa, läsa och läsa innan en tretimmars föreläsning i eftermiddag. Igår kväll var jag på bio med Petra! Nygifta Petra som gifte sig i all hemlighet i lördags!! Jag har vetat om det ett litet tag och det har varit så KUL att få vara smått delaktig i planeringen. Älskar bröllop.

Och filmen var helt sjukt bra. Jag har nog aldrig varit så rörd och berörd av en film innan.

 

MV5BMTg1OTcxNjU1MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzcwMTQ3MzI@._V1_

24 november har den biopremiär i Sverige, vi var på förhandsvisningen.

 


Kommentarer


 1. Linda 22 november, 2017 on 18:18 Svara

  Fräsch du såg ut 🙂
  Undrar om dina barn stämmer med kinesiska kalendern vore kul o se om det stämmer på alla tre

  • Evelina 23 november, 2017 on 12:46 Svara

   Åh tack snälla du!
   Ska svara på det i ett inlägg, KUL fråga! 🙂
   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna