VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LET IT SNOW

IMG_4315 IMG_4316

Morgonlek på trappen innan förskolan måste man hinna med när det är snö!

I eftermiddag har vi ett möte, men kanske vi ska försöka hinna med pulkaåkning också? Första snön som lägger sig är ju speciell och kräver sin invigning.

img_5362.jpgimg_5371.jpgimg_5360.jpg

Vet inte vem som är gladast av barnen, över snön som faller, men jag tror nog ändå det är Elion. Han älskar verkligen snön men det gör väl alla åttaåringar? Jag vet ju att jag gjorde det, även om det inte är min favoritårstid nu. Men jag ÄLSKAR det som komma skall – advent och julpynt! Vad många ni är som börjat redan!!! Jag tycker att jag är tidig som pyntar till första advent haha.


Kommentarer


  1. Marie 22 november, 2017 on 11:01 Svara

    Har också pyntat hemma haha ? För typ en vecka sen. Var nere i förrådet och rota efter annat och tänkte det var lika bra och ta med julen upp ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna