VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OVANLIGA PEPPARKAKOR

Godsöndag! Här faller snön utanför fönstrena och vi ska faktiskt till IKEA en sväng till idag. Jag såg nämligen ett kombinerat kök/vardagsrum i ungefär exakta mått som vi kommer ha i stugan. Bra för att kunna visualisera hur det kommer att bli. Mange var ju inte med igår men efter att ha visat bilder ville han såklart också så 🙂


Glömde ju länka igår (bloggade från sängen precis innan sovdags så kanske inte mitt mest genomtänkta blogginlägg haha), till var man kan köpa roliga pepparkaksformar och ni var en del som undrade om det. Jag hittade mina hos Formina. En fotbollssko till Elion, en princessa till Idun, en ekorre till Aston, älg och räv till Mange osv. Kanske glömde mig själv lite, det skulle kanske vara enhörningen till mig då haha. Oavsett roligt att göra pepparkaksbaket mer personligt efter familjens intresse. Kommer lätt att köpa fler men vi börjar såhär. Eiffeltornet och Sverige hamnade nästan i varukorgen också, det fanns hur många fina som helst! 

KRAM


Kommentarer


  1. Diana 20 november, 2017 on 15:48 Svara

    åh tack för tipset <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna