VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BARNRELATERAT & HUSRELATERAT

Jag har nog inte skrivit om de ganska stora barnrelaterade förändringar vi har gjort i helgen? Idun har fått trosor för att börja vara utan blöja och Aston har flyttat ut från vårt sovrum! Det sistnämnda känns såklart störst, numer sover han inte i spjälsäng sida vid sida av mig utan i sin stora säng i samma rum som Idun. Det har gått jättebra. Han vill somna där, och tycker det är roligt att sova med Idun. Första natten var fredag till lördag och då kom han över framåt morgonen för att sova vidare lite till. I lördags likadan och inatt sov han faktiskt ända fram tills morgonen. Kom in och myste lite med mig innan vi startade dagen bara. Så nu ska vi skruva ner spjälsängen, det känns konstigt…. I 2 år och 8 månader har vi haft först Idun och sen Aston nära oss nattetid. Men det känns nog mest konstigast för mig tror jag haha.

 
IMG_4280

IMG_4293

En husrelaterad förändring som skedde i helgen var att det kom upp tavellister i lilla köket. Där får några av de fina kokböckerna stå. Köket blev genast mer hemtrevligt.

 

Det går i perioder som jag trivs i huset vs när jag känner mig frustrerad av bara tanken på hur mycket som ska renoveras. Jag har ju lite svårt att vänta när jag vet att något ska göras. Men just nu stortrivs jag och känner att vi bor så himla bra. Läget är ju perfekt och det är ändå en av de viktigaste punkterna känner jag, över vad som spelar in i val av boende. Så länge jag får fritt att göra om lite då och då mår jag bra :).

 

Sen har jag även en positiv period vad gäller stugan, ni vet ju att jag var rätt less på den för ett tag sen hehe. Men i helgen kom jag på att när den är klar, HUR bra är det inte att kunna ha tjejhelger där ute?! Åka ut med vänner och bara vara, sova utan barn och få avkoppling med sjöutsikt? Det blev min målbild. Skulle verkligen behöva sova utan barn i huset någon natt. Eller de sover ju bra och Mange är underbar som har gått in till Idun om det är något… Men att få sova helt ostört, vakna när man vill och ha en toklugn morgon utan barn är något jag längtar efter.

 


Kommentarer


  1. Hanna 13 november, 2017 on 15:03 Svara

    Vi ställer upp som barnvakt, hälsa Mange det ?

    • Evelina 14 november, 2017 on 09:27 Svara

      Vad gulligt, ska hälsa det 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna