VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ISANDE KALLT

Imorse föll de första snöflingorna hos oss. De var små och få, så de la sig inte direkt. Men det är verkligen kyligt nu så kanske det är nära nu med vinter och snö? När Mange var i stugan i helgen var det snö, det är alltid kallare där ute eftersom det ligger högre upp. Förutom på sommaren när det ofta är varmare än här haha.
 
Jag har lämnat minisarna på förskolan men har inte föreläsningar förrän efter lunch. Vanligtvis har vi de mellan 9 och 15 någon gång, men idag håller de på fram till 17.
 
Igår var jag på ett efterlängtat frisörbesök! Kollade i almanackan och räknade ut att det var 17 veckor sen sist. Trots det hade jag ingen jobbig utväxt, det har sina fördelar att göra många tunna slingor i två nyanser varav den ena liknar ens egen hårfärg. Vi körde på samma spår nu, men ännu fler slingor i en nyans likt min egen hårfärg. Lite mörkare alltså, men jag känner inte alls för att vara sådär blond längre. Kanske för att det är höst och vinter?
 

lovebyemelie_evelina04webb

Vädret vi har haft de senaste dagarna – isande kyla och vintersol får mig att tänka på den här dagen när Aston i magen förevigades av bästa Emelie. Detta var några få dagar innan han föddes.

 


Kommentarer


  1. Karin 14 november, 2017 on 14:44 Svara

    Helt underbart vacker bild på dig❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna