VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I 8 ÅR…

…har jag fått kalla mig mamma. 08.03 den 6 november föddes Elion efter 8 timmar på förlossningen och jag har ALDRIG varit med om något större. Första förlossningen är ju lite extra speciell av den anledningen att det är första gången man får uppleva allt vad det innebär. Tack Elion för att du gjorde mig till mamma!Födelsedagsbarnet önskade våfflor till frukost så våfflor fick det bli (även om jag egentligen inte hann ??)Mycket har hänt på 8 år ❤️Kommentarer


 1. Agneta 6 november, 2017 on 15:32 Svara

  Grattis till stora killen! Men visst är ju båda småsyskonen rätt lika brorsan va?! Tänker på bilden när E var bebis?

  • Evelina 6 november, 2017 on 19:30 Svara

   Ja dom har sina likheter ??
   Kram!

 2. Anna 6 november, 2017 on 16:02 Svara

  Grattis Elion 🙂
  Insåg att jag läst din blogg i ganska precis 8 år nu. Åren har gått fort och jag vill passa på att tacka för en inspirerande blogg!

  • Evelina 6 november, 2017 on 19:30 Svara

   Åhh tack ?❤️

 3. Johanna 7 november, 2017 on 20:59 Svara

  Ett stort grattis i efterskott till Elion!! ?? Detta innebär alltså att jag har läst din blogg i över åtta år. Hjälp vad tiden går fort!! Stor kram till er ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna