VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HELGENS PLACE TO BE

Två bilder som sammanfattar min helt rätt bra – SOFFMYS!


Rosorna är en vacker utsikt från soffan och de piggar upp i dubbel bemärkelse. När vi kom hem från akuten i fredags natt stod det rosor och mina favoritgodisar (surisar och twix) på bordet och väntade. Bästa Petra som var med när allt hände hade kört förbi och lämnat så det skulle finnas när jag kom hem igen. HUR glad blir man inte av sånt!? Jag blir ju rörd för mycket mindre haha, så det gjorde mig definitivt gladare!


Något annat som gjort mig mycket gladare hände också i fredags. Ni får veta när tiden är rätt men jag är så lycklig över detta så jag bara måste få ventilera att jag är glad för det i alla fall. Även om jag vet att en del hatar när man säger A men inte B haha. Fast jag lovar att säga B, bara inte ännu.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna