VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRUKOST PÅ BORTAPLAN

Vi startade dagen med frukost på hotellet i Huskvarna. Alltså jag vet inte vad det är med mig, men jag känner mig helt knockad. Undrar om man kan bli så trött som en konsekvens av det som hände i fredags eller om det har något samband. Fotleden är fortfarande svullen men ont gör det inte längre så det är lugna gatan den här helgen. Imorgon är det kurstart så jag hoppas att det ska gå smidigt med att lämna alla barnen osv. Elions födelsedag är det också, tur att hans kalas är nästa helg. Då ska jag definitivt vara fit for fight igen!


Kommentarer


  1. Elina 5 november, 2017 on 19:36 Svara

    Krya på dig! ❤️ Och hoppas att barnen visar sin mest samarbetsvilliga sida imorgon på morgonen. ??

    • Evelina 6 november, 2017 on 19:30 Svara

      ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna