VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LUNCHDEJT MED MIN E

Att lämna minisarna på förskolan och ta långlunch med Elion var bästa idén på länge. Ja jag lämnade ju inte dom där för att ta en långlunch hah, satt hemma några timmar först och även någon timme efter. Vi åkte till IKEA för lunch (den varmrökta laxen, mmmmm!) och snabbhandlade handdukar och innerkuddar när vi ändå var där. Himla mysigt att få vara med bara honom och no effense Idun och Aston, men det är ändå inte helt lugnt och avslappnat med er med ?

 

Och så blev jag helt klar med kursen jag läser nu. Härlig känsla att kunna vara ledig fram till måndag! Och den kursen ser jag fram emot väldigt mycket även om den verkar vara intensiv.


Idag skulle vi egentligen ha åkt hem till Nadja med familj för att titta på deras nya hus, men Leia har blivit sjuk och vi fick skjuta på det. Undrar så om vi hinner dit innan lillebror väljer att komma ut? Idag för 8 år sen stukade jag min fot, höggravid som man bara kan bli och 2 dagar kvar till BF. Jag kunde inte gå på två dagar men så fort jag hade börjat kunna gå igen, gick vattnet på kvällen… Alltså det är så magiskt att tänka tillbaka på de stunderna tycker jag, när förlossningarna startade! Den med Elion är såklart extra speciell just för att han gjorde mig till mamma.Kommentarer


 1. Malin 1 november, 2017 on 20:02 Svara

  Då hade du betydligt mer tur än mig! Jag trillade ner för vår trapp förra veckan och bröt benet o är nu gipsad för 6veckors tid framöver och med 4veckor kvar till bf. Kan säga att det inte är direkt optimalt även lite svettigare med en 2 1/2 åring hemma oxå. Men hoppas kroppen fixar allt på bästa sätt!

  • Emma 1 november, 2017 on 21:51 Svara

   Jag bröt foten i v. 38. Födde barn med gips och det var faktiskt inga problem alls. Men fy alltså, inte kul alls med bruten fot. Tycker väldigt synd om dig.

   • Malin 2 november, 2017 on 07:18 Svara

    Åh vad skönt o höra nån som gjort det! Tack men jo fy attan med bruten fot inget att rekommendera direkt haha

    • Emma 2 november, 2017 on 16:28 Svara

     Jag har förstås ingen aning om hur min förlossning hade varit med hel fot, men hade hur som helst en ganska snabb och förhållandevis enkel förlossning. Jag var öppen 8 cm när jag kom in och behövde därför inte vanka omkring som jag varit rädd för (hur skulle det ha gått till liksom?). Jag fick starka smärtstillande efter operationen (citodon) som jag tog när värkarna började sätta igång, hehe. Det kan kanske ha hjälpt lite som smärtlindring ☺️

  • Evelina 3 november, 2017 on 07:32 Svara

   Men ajajaj! Förstår du har lite jobbigt nu minst sagt ?
   Du kanske gör som jag gjorde med både Elion och Idun – kroppen pausade och väntade tills jag blev ok. Kanske du helt enkelt går över tiden så pass att du blir av med gipset?! Med Idun var jag sjuk länge på slutet och gick över 12 dagar – han kom så fort jag blev friskare, som om kroppen inväntade klartecken.
   Oavsett så kommer det gå bra och du har ju något helt fantastiskt som väntar oavsett status på din stackars fot. Berätta gärna hur det gick för er sen! Kramas ?

 2. ezmaralda 2 november, 2017 on 09:59 Svara

  Välkommen till min blogg: http://ezmaralda.blogg.se/

 3. Sanna 2 november, 2017 on 11:32 Svara

  Lite läskigt, när Elion är 8 år, innebär det att jag har följt din blogg i 8 år!!! 😀

  • Natalie 2 november, 2017 on 14:54 Svara

   Samma här ?

   • Evelina 3 november, 2017 on 07:32 Svara

    ???❤️

  • Evelina 3 november, 2017 on 07:32 Svara

   Vad kul! ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna