VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TIME TO SAY GOODBYE


Det är dags att säga farväl till Manges morfar, vi sitter i bilen nu.


Jag kan tänka lite för mycket och ingående på existensiella frågor ibland. Alltid varit sån. Minns när jag var kanske 9-10 år och frågade min pappa inkan vi skulle sova varför jag är jag. Alltså inte hur jag har blivit till, utan varför man är den man är och har det jaget man har. Han sa att man inte ska tänka för mycket på sånt för då blir man knäpp haha. Tycker det är otäckt att allt bara tar slut en dag. Men just det borde man kanske tänka på som en ständig påminnelse om att göra det man blir lycklig av, istället för att vara rädd för det sätta punkt för livet. Att få leva, göra val, älska och bli älskad. Det är det som är livet och det som är nu, det som spelar roll.Kommentarer


 1. Julie 2 november, 2017 on 20:39 Svara

  Åh vilken snygg kappa! Var har du köpt den? Jag tror man har ett rikare liv om man är en tänkare, bara man inte deppar ner sig…

  • Evelina 3 november, 2017 on 07:29 Svara

   Den är från ChillNorway men är några år gammal ☺️ Har en likadan grå om du är intresserad ?
   Så är det kanske! Som du säger får man sluta tänka vid en viss gräns bara och försöka hålla fokus vid det som är bra och härligt här i världen ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna