VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LEO LEO LEO

Inlägget är i samarbete med Jollyroom

 

Idag kändes det som att det nästan är snö i luften, så där isigt. Tror ni att det blir en vit jul i år? Jag hoppas varje år på en vit jul men inte mycket mer än så haha, för jag är inte så förtjust i snö. Däremot är det ju stämningsfullt kring jul och nyår! Och såklart kul att ha lite snö för barnens skull så att de får åka pulka och sådär… Sen kan jag ju säga att jag nog ändå uppskattar snö och vinter mer för varje år, vet inte om det är en åldersgrej? Att liksom se det vackra i varje årstid. Och efter två Branäsresor kan jag även känna att det är mysigt att resa TILL vintern istället för att bara välja varmare resmål :). Att resa till fjällen över jul hade varit mysigt när barnen blir större! Nyår har jag firat i sälen ett år, min och Manges första nyår tillsammans så det är också ett speciellt minne.

 

IMG_3917 IMG_3922 IMG_3924IMG_3925

Morgontrött tjej redo för förskola i sprillans nya fodrade regnkläder från Jollyroom / Nordbjörn.

 

Aston har ärvt Iduns gröna från förra året och hans pedagoger på förskolan tycker de är såå bra! Det tycker vi också, så att Idun ska ha fodrade regnkläder i samma märke även i år var en självklarhet.

 

Fodrade regnkläder är GULD att ha på förskolan. De funkar även över vintern så länge det inte är massa snö och massa minus för då är ju overall såklart bättre – men så är det ju sällan. Oftare slaskigt och kanske inte jättekallt. Så är det något man ska investera i till förskolan tycker jag att det är just fodrade regnkläder.

 


Kommentarer


  1. Emma 1 november, 2017 on 15:59 Svara

    Och jag tycker helt tvärtom ? tycker fodrade regnkläder att barnen blir jätte varma i dem och fuktig och blir dem blöt så är dem svåra att få torr och luktar. Tur vi alla är olika ? men sen kanske det beror på var i landet man bor. Och hur lång säsong man har av höst. fina var dem iaf ? Gillar när du tipsar om saker till barnen ☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna