VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SNAAART HALVVÄGS

Dagens bästa: klar(ish) med examinationsuppgiften!!! Dvs. HALVVÄGS i utbildningen! Eller ja, officiellt är det på fredag när sista dagen på kursen är, men ändå. Känns ganska stort faktiskt, och det ska firas på fredag!

 

Dagens andra bästa: svärmor hämtade på förskolan, Mange hämtade mig efter skolan och sen åkte vi SJÄLVA och kollade på fönster till stugan samt vidare ut till stugan för att ta något mått. Lite konstigt nästan att sitta båda två fram och hålla handen haha… Konstigt men mycket mysigt.


Nu har jag tränat och hämtat Elion på halloweendisco. Imorgon är han hemma med mig imorgon igen, tänkte att vi kunde hitta på något roligt på lunchen bara han och jag.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna