VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄDDAR DU SÄNGEN?

Att bädda sängen på morgonen sägs ha många positiva effekter. Jag vet inte om de stämmer, och jag vet inte om min bäddning egentligen räknas som bäddning haha, men jag har som vana att inte lämna sängen obäddad hela dagen. Den får stå och vädra lite medan det sker vällingblandning, blöjbyten och klädpåtagning. Det kan gå många timmar vissa dagar. Men i samband med att JAG tar på mig kläder vill jag också skapa lite ordning i sängen, så jag sträcker ut lakanet, fluffar till täcken och lägger dom där de ska vara. Det känns som att jag då får lite mer ro i själen på något vis, precis som att plocka undan öppna ytor i hemmet. Som sagt, i vissa ögon kanske det inte räknas som att bädda men jag bäddar ju helt klart mer än vad någon annan i huset gör haha.


IMG_3983

Så som JAG bäddar 😉


Jag vet att ni är många som har problem med att se mina bilder. För en del hjälper det att göra programuppdatering på telefonen, för en del hjälper det att byta webläsare. Det verkar som att det är via safari som problemet är och jag vet att det är fler bloggare hos Allt för föräldrar som har likadant så IT är inkopplat och de försöker hitta felet. Ni som använder safari, kan ni testa om det behövs göra en uppdatering på den appen? Jag hoppas att detta snart är löst, är ju jättetråkigt att inte se bilder!Kommentarer


 1. Helena 25 oktober, 2017 on 09:54 Svara

  Jag bäddar med överkast och sedan diverse kuddar på det. Jag gillar inte riktigt att böka omkring i sängen med kläder man haft på sig under dagen. Barnen har också överkast och de får aldrig vara i sängen med skolkläderna om inte överkastet är på.

  • Evelina 25 oktober, 2017 on 10:19 Svara

   Hur menar du nu? Det är ingen som bökar i sängen dagtid hos oss så att vara i sängen med kläder händer liksom inte här 🙂

 2. Malin 25 oktober, 2017 on 10:09 Svara

  Har senaste uppdateringen på iPhonen och använder mig av webbläsaren chrome

  • Malin 25 oktober, 2017 on 10:10 Svara

   Glömde skriva, men ser alltså ändå inte några bilder tyvärr! 🙁

  • Evelina 25 oktober, 2017 on 10:20 Svara

   Hmmmm, då är det alltså inte bara safari!? Gaaah….

 3. Marie 25 oktober, 2017 on 14:25 Svara

  Kan nog räkna antalet gånger per år jag bäddar sängen på ena handen haha! 😉

 4. Marie 25 oktober, 2017 on 14:29 Svara

  Förresten! För mig har bilderna vart ”borta” ett tag men är nu tillbaka! 🙂 använder iPhone/safari

  • Evelina 26 oktober, 2017 on 07:37 Svara

   Haha så märkligt det här…. ??

 5. Veronica 25 oktober, 2017 on 17:49 Svara

  Jag läser via iPhone och safari. Använder ingen app och jag har sett bilderna hela tiden!

  • Evelina 26 oktober, 2017 on 07:36 Svara

   ???

 6. Fyrbarnsmamma 25 oktober, 2017 on 18:32 Svara

  Haha.. så ”bäddar” mina barn sina sängar, och jag säger att det inte är godkänt nu när de är stora (7 och 9). Inte lätt med en pedant till mamma!

  Hos oss ligger barnen ofta på sängarna och läser på eftermiddagen. Jag har också samma regler som Helena. Överkast när man ligger på sängen med ”skolkläder”.

  • Agneta 25 oktober, 2017 on 20:16 Svara

   Det är ju rätt svårt att bädda för ett barn. Jag är jätteglad när min nioåring bäddar, på sitt sätt. Inte kan han göra på mitt sätt tänker jag. Han är nöjd och jag är jättenöjd att han bäddar, ibland.

 7. Johanna 25 oktober, 2017 on 21:30 Svara

  För mig hjälpte det med en programuppdatering som jag hade missat.

  • Malin 26 oktober, 2017 on 07:12 Svara

   Samma här, efter iOS uppdatering på telefonen ser jag nu bilderna igen! ?

   • Evelina 26 oktober, 2017 on 07:36 Svara

    Jippie ???

  • Evelina 26 oktober, 2017 on 07:36 Svara

   Tjohoo ??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna