VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LUCA & LOLA – NYTT BARNSKOMÄRKE

Inlägget är i samarbete med Jollyroom

 
VAB idag igen, men för störste sonen. Och för förkylning. Han hade feber igår kväll och känner sig hängig så då passar det ju bra att jag kunde styra om och sitta hemma med grupparbetet. Ja, tack vare google drive är det ju faktiskt möjligt haha. Lämnade de små på förskolan dock, det är ju en förutsättning för att kunna sitta och koncentrera sig på skolarbete. Tillräckligt svårt när Elion kommer in på kontoret då och då för att berätta om både det ena och det andra. Visa sin faktabok och prata om Gustav Vasa och ishotellet bl a. Så söt. Tog tillfället i akt att prata om FN-dagen som ju är idag. Han missar att det tas upp i skolan och det känns för viktigt för att missa. Att det finns en sådan dag för att poängtera allas lika rättigheter. Så jag frågade honom lite om vad han tänkte om dagen och saken. Mysigt att få höra hans tankar. Tänk så smarta barn i skolåldern är!? Så mycket de får lära sig varje dag.

 

IMG_3970 IMG_3967

Barnen har fått toksnygga skor från Luca & Lola, det är ett nytt märke hos Jollyroom. Elion fick sneakers med smidig karborrknäppning. Han sa innan att det bästa med skorna är att de är lite högre. Och så är det ju, sneakers kan man ha även på hösten men då ska det ju gärna vara en högre kant på.

 

 

 

IMG_3940

Idun har ett par fodrade kängor (vill också ha!!) med dragkedjor som gör att de är enkla att ta av och på. Det är dragkedja både på in- och utsidan men de på utsidan är bara dekorativa. Var lite kul när Mange försökte dra ner den på utsidan i helgen och sa att det var minsann dålig dragkedja, hahaha….

 

 

 

IMG_3943 IMG_3949

Lillebror & storebror matchar ♡

 

 

 

IMG_3953 IMG_3957

Och Idun kan GLITTRA! Hon är riktigt girly och vill helst ha på sig de här hela dagarna…


Kommentarer


 1. Helena 24 oktober, 2017 on 11:52 Svara

  Jag tycker du ska vara stolt över dig själv som mamma och person! Det är inte alltid lätt med allt men du klarar det mesta med bravur!

 2. Sandra 24 oktober, 2017 on 12:40 Svara

  Jag ser inga bilder på min telefon?

 3. Marlene 24 oktober, 2017 on 12:50 Svara

  Jag ser fortfarande inte bilderna heller :/

 4. Helena 24 oktober, 2017 on 14:32 Svara

  Hej
  Jag vill börja med att säga att jag tycker din blogg är fantastisk?
  En fråga till dig. Jag har sedan 1-2 veckor tillbaka inte kunnat se några av dina bilder på bloggen.
  Är jag ensammen om att ha problemet.
  Med vänlig hälsning, Helena

  • Evelina 24 oktober, 2017 on 15:05 Svara

   Åh tack snälla! Blir så ledsen på att det är det problemet, verkar vara fler som har samma. Och det är på andra Aff-bloggar… IT jobbar med det iaf, hoppas de löser det snart ?? har du samma problem om du läser via dator? Kram

   • Marlene 24 oktober, 2017 on 15:47 Svara

    Jag testade via annan webbläsare nu, då syns bilderna så känns som det kan var Safari som är bekymret då :/

    • Evelina 24 oktober, 2017 on 17:49 Svara

     Så märkligt…. ? men tack för info! Skickar vidare ?

 5. Sanne 24 oktober, 2017 on 15:12 Svara

  Dom fodrade skorna med dragkedjor, skulle dom passa och vara tillräckligt varma under vintern tror du eller är det höstskor?
  Letar skor till döttrarna 8 och 10 år ?

  • Evelina 24 oktober, 2017 on 17:51 Svara

   Jag tänker att de är typ ”åka-bil-skor” i vinter, alltså inte till utelek i pulkabacken men helt ok varma är de nog även för korta promenader vintern igenom ? kram!

 6. Hanna 24 oktober, 2017 on 22:08 Svara

  Vilka snygga skor! Angående problemet med bilderna. Jag har firefox och har inga problem.

  • Evelina 25 oktober, 2017 on 09:23 Svara

   Tack för input, skickar vidare till IT! 🙂

 7. Elin 24 oktober, 2017 on 23:13 Svara

  Kommer och tänka på när jag provade skor en gång, hade typ amningshjärna och var trött efter att inte sovit ordentligt på länge. Testar ett par vristhöga kängor med guldig ‘låtsas dragkedja’ på utsidan och en på insidan. Jag kom ju i skorna genom att öppna den på insidan, men sen när jag testat dem en stund glömde jag typ bort att det var en dragkedja där och började dra i den på utsidan, och det gick ju bara inte! ? Ringde efter min man som också var och handlade i köpcentret men i en annan affär, han testade med och dra med det gick inte. Han såg ju inte dragkedjan på insidan, den var i samma färg som skon..
  Tillslut fick jag fråga hon som jobbade där vad jag skulle göra, såg typ framför mig att de skulle få klippa upp skon på mig. Men hon svarade typ, jaa.. assåå dragkedjan sitter ju på insidan av skon….?? Såå himla dum man kände sig då, haha ?

  • Evelina 25 oktober, 2017 on 09:21 Svara

   Hahaha men alltså TACK för att du delade med dig av den historian! Så himla rolig! Kanske även för dig såhär i efterhand hehe… Man kan verkligen bli helt vilsen i början när bebisen tar all plats, men om det är till någon tröst har det inte bara med amningen att göra utan jag kan bevisa att man blir virrig även utan den. Hahahah alltså förlåt, kan inte sluta skratta! Kram på dig

   • Elin 29 oktober, 2017 on 21:22 Svara

    Haha, ja men det är det ju. Fast man tänker ändå ‘hur dum kan man va’ typ.. heheh ?
    Ja men det kanske är sömnbristen då ☺️
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna