VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KRISPIGT

Efter grupparbete på skolan fick jag hämta alla mina små älsklingar! Fast Elion är redan hos sin pappa igen, han ville sova där idag också eftersom farmor är kvar tills imorgon. Men det var mysigt att få umgås i all fall en liten stund, och i detta underbara höstväder med sol och den där luften som är sådär omtalat ”krispig”. Bästa promenadluften!


De där napparna… Så fort vi hämtar dom på förskolan blir det ett fasligt gnäll efter dom. Hela dagen klarar dom sig bra utan. Jag tänker att det smidigaste blir att de båda slutar samtidigt men kanske till sommaren när Aston har blivit 2 år.Förstår inte varför jag inte haft en fodrad rosa regnkappa tidigare?! Känns som att det är något som har fattats i mitt liv haha.Kommentarer


 1. Mikaela 23 oktober, 2017 on 18:05 Svara

  Åh vilket bra tips med regnjackan!
  Vilken storlek tog du i din?

  • Evelina 23 oktober, 2017 on 18:31 Svara

   Tog en S, M blev alldeles för pösig även den kanske var bättre i längd ☺️

   • Mikaela 23 oktober, 2017 on 20:18 Svara

    Tack för svar!
    Ja, det kan jag förstå, den här ser ju rätt stor ut med, men måste ju kunna röra sig i den smidigt förstås! ?

 2. Ia 24 oktober, 2017 on 09:43 Svara

  När mina pseudotvillingar var små och det bedömdes (av tandskäl) att sluta var dags så sa vi det att hädanefter så finns det bara napparna vi har hemma. När de är borta finns det inga fler. Och det köpte de.
  När min yngsta skulle sluta hade tandfen varit där och förtrollat napparna för att hen hade sett att tänderna inte mådde bra av nappen. Förtrollningen bestod av Stopp-och-väx på VARJE napp. De smakades på ett par gånger men avslutet blev som ”friviligt”. Vi sa ju inte att hon inte fick ha nappen. Hon ville inte ha den.
  Min kusin hade napp fastsatt på kort snöre vid sängen så när han ville tutta gick han dit, sög en stund oxh fortsatte leka….

  • Evelina 24 oktober, 2017 on 10:13 Svara

   Hahaha alltså den sista meningen…. dog av skratt!! Kan verkligen se mina napptokingar framför mig!
   Stopp och väx, vad är det?! Aldrig hört talas om men kan ju vara något i värsta fall hehe… Hur gamla var de när de slutade?
   Kram och TACK för att du delar med dig <3

   • Ia 24 oktober, 2017 on 15:29 Svara

    Stopp-och-väx är sånt illasmakande nagellack som ska förhindra nagelbitning. Finns på apoteket. Jag fick bassning av några föräldrar att vi hade det på sotterns nappar då hon var cirka 2,5 år, det var ju inte rek förrän 3 år *orkaliksom*. Det var ju en slick på ett par nappar innan hon fattade att tandfen förtrollat alla nappar.

    • Evelina 24 oktober, 2017 on 17:49 Svara

     Ahhha just det! Ska ha med det i bakhuvudet ?

 3. Malin 24 oktober, 2017 on 11:16 Svara

  Vet inte om du vet om det men jag kan inte se några bilder när jag läser bloggen via min iPhone

  • Evelina 24 oktober, 2017 on 11:30 Svara

   Tack för att du säger till! Det är några som ar sagt samma sak men IT verkar inte hitta vad det beror på….. Har du testat att uppdatera din telefon till senaste program? Det har hjälpt några (inklusive mig själv)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna