VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SJUKSTUGA…IGEN

Vi behövde verkligen en helg tillsammans (utan stugan) jag och Mange, det kände vi båda två. Men att det skulle bli tvång på att stanna hemma var ju inte tanken. Nu är det jag som blivit sjuk så resten av gänget är såklart inte tvugna att vara hemma men minisarna vill gärna vara där jag är höhö. Tur att de i alla fall kom iväg på en tur till affären alldeles ny för de mår såklart bäst av att komma ut lite åtminstone.


Igår började jag må illa, efter jag hade nattat minisarna. Tänkte att det säkert är för att jag ska få mens för jag brukar må illa precis innan. Men det blev verkligen värre och värre och efter att ha spytt var det ju bara att konstatera en omgång spysjuka till. Men det är tack och lov en lindrig en precis som minisarna hade så det är jag tacksam för.


img_4313.jpg

img_4312.jpg

Jag är parkerad i soffan för även om jag inte spyr mer känner jag mig hängig och ligger helst ner. Streamar Unga föräldrar. Kollar på när barnen leker och de har även bakat, idag igen. Igår bakade jag sockerkaka med blåbär tillsammans med dom och idag ville Idun baka igen så Mange fick träna chokladbollsrullning.


 img_4316.jpg

Kaoset som blir haha. Det kliar lite i mig när jag inte orkar städa upp lite efterhand som jag brukar men får se det som bra träning för mig med. Man mår gott av att släppa på kraven emellanåt!


 IMG_3887

Igår invigde jag min mysjacka från Lager 157. Perfekt som tunnare jacka nu i höst eller myströja inne. Ett tips till den som behöver något liknande nu när kylan är här :)…Kommentarer


 1. -Jenny- 21 oktober, 2017 on 20:13 Svara

  Men nej, krya på dig!
  Visst är det lång inkubationstid på magsjuka nu för tiden? För oss gick också drygt en vecka mellan utbrotten. Lurigt. Man tror ju att man har klarat sig men så har man inte det ändå….

 2. JUNITJEJ 21 oktober, 2017 on 20:27 Svara

  Krya på dig!

 3. Elin 22 oktober, 2017 on 20:33 Svara

  Krya på dig!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna